FII ŞI TU ALĂTURI DE COPIII ŞI ADULŢII DIN SISTEMUL DE PROTECŢIE! FII VOLUNTAR PENTRU COPIII/ADULŢII/BUNICII ÎNGRIJIŢI ÎN CADRUL DGASPC DÂMBOVIŢA!

Ana Maria Popescu 17/03/2022 0
FII ŞI TU ALĂTURI DE COPIII ŞI ADULŢII DIN SISTEMUL DE PROTECŢIE! FII VOLUNTAR PENTRU COPIII/ADULŢII/BUNICII ÎNGRIJIŢI ÎN CADRUL DGASPC DÂMBOVIŢA!

Te invităm alături de noi, într-o „aventură” de suflet, aproape de suflete speciale!

Dacă reuşeşti să îţi faci puţin timp liber, poţi fi parte a familiei DGASPC Dâmboviţa, în calitate de VOLUNTAR! Poţi deveni mentor, prieten, frate sau chiar un exemplu pentru copiii, cu şi fără dizabilităţi, care nu au posibilitatea să se dezvolte în familia naturală sau poţi fi motivul de bucurie al adulţilor şi bunicilor din centrele rezidenţiale. Nu este greu! Este nevoie doar de disponibilitate, voinţă şi mult suflet!

Este important să dăruim şi ceea ce nu are valoare materială! Dăruim timp, răbdare şi afecţiune, iar satisfacţia poate fi imensă: bucuria de a-i face pe alţii să zâmbească, contribuţia la dezvoltarea unui copil, cărămida pusă în educaţia lui, prietenia sinceră a unui suflet special, fericirea adusă bunicilor care şi-au pierdut familia! De asemenea, voluntarii pot învăţa din experienţele trăite alături de cei din sistemul de protecţie să se bucure mai mult de ceea ce au, de momentele şi gesturile simple, să fie mai atenţi la cei din jur şi la propriile sentimente, să fie mai răbdători şi mai toleranţi! Mai mult decât atât, VOLUNTARIATUL ESTE RECUNOSCUT CA EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ ŞI DE SPECIALITATE!

Te aşteptăm alături de noi şi îţi garantăm că nu vei regreta!

Vino să îi cunoşti cu adevărat pe cei mai puţin norocoşi!

Vei descoperi oameni minunaţi şi poveşti incredibile!

DGASPC Dâmbovița

 

Leave A Response »