Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu”, ediția a VII-a, un regal al cântecului popular românesc. Evenimentul are loc în perioada 23-24 septembrie, la Târgoviște.

Ana Maria Popescu 22/09/2021 0
Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu”, ediția a VII-a, un regal al cântecului popular românesc. Evenimentul are loc în perioada 23-24 septembrie, la Târgoviște.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, alături de Fundaţia Culturală Ion Dolănescu, vă invită în perioada 23-24 septembrie, în Târgoviște, la un eveniment cultural de marcă, un regal al cântecului popular românesc: Festivalul – Concurs Naţional „Ion Dolănescu”, ediția a VII-a.

În acest an s-au înscris 29 de concurenți, din toate zonele țarii. După preselecție, în finală au rămas 22 dintre ei.

Pe data de 23 septembrie, la Clubul  Studenților, începând cu ora 17:00, va avea loc concursul propriu-zis. Concurenții vor fi acompaniați de Orchestra Populară „Chindia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, dirijor Ionuț Dumitrescu.

Pe data de 24 septembrie, la ora 18:00, în Piața Mihai Viteazul se va desfășura Gala Laureaților, câștigătorii fiind acompaniați, de data aceasta, de Orchestra „Lăutarii ”  dirijată de maestrul Nicolae Botgros.

Ambele seri se vor încheia cu recitaluri excepţionale susţinute de invitaţi de marcă ai muzicii populare româneşti.

IMPORTANT

Este permisă participarea la spectacole doar pentru persoanele care:
– sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;

– prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

– se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Minorii cu vârsta până la 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacole.

Persoanele fizice sunt obligate să facă dovada situațiilor prevăzute mai sus prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19. Este necesară și prezentarea unui act de identitate.

Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

Leave A Response »