Expoziție în aer liber cu cele mai reușite proiecte ale arhitecților din Prahova, Argeș, Oltenia și Muntenia Vest, în Parcul Central din Pucioasa.

Filiala Muntenia Vest a Ordinului Arhitecților din România vă invită sâmbătă, 29 mai 2021, începând cu ora 11:00 la vernisajul expoziției în aer liber cu proiectele de arhitectură selecționate în Anuala OM (Oltenia-Muntenia) – 2020, care va avea loc în zona intrării principale a Parcului Central din Pucioasa, lângă Centrul Cultural European Pucioasa.

Expoziția va fi deschisă până în data de 05.06.2021.

În cadrul Anualei OM – 2020 sunt prezentate proiectele cele mai reușite ale arhitecților din Filialele Prahova, Argeș, Oltenia și Muntenia Vest.

Cu prilejul evenimentului vor fi prezentate Ghidurile de Arhitectură pentru zonele de Nord și de Sud ale județului Dâmbovița, elaborate de către Grupul Rural al OAR, precum și suplimentul Revistei Litere cu tema „Litere și Arhitectură” inclus în seria de acțiuni aniversare, organizate de Filiala OAR Muntenia Vest, ce vor continua pe tot parcursul anului.

Toate aceste activități au loc în contextul împlinirii a 20 de ani de la înființarea Ordinului Arhitecților din România.

leave a reply