EXCLUSIV: Toată organizația PNL Conțești și-a dat demisia!

După ce întreaga organizație UNPR Dâmbovița, în frunte cu președintele Dumitru Miculescu, a plecat la PNL, iată că apar primele demisii din rândurile liberalilor dâmbovițeni. După ce Dragoș Paraschiv și-a dat demisia, e rândul unei întregi organizații comunale să plece din PNL. Este vorba de întreaga organizație PNL Conțești,   ai cărei membrii și-au dat demisia, în frunte cu președintele organizației – Chitu Gheorghe. Aceștia sunt nemulțumiți de decizia organizației județene privind validarea lui Nicolae Constantin pentru a candida din partea PNL la alegerile locale.

“Dragi cetateni ai com. Contesti, va aduc la cunostinta faptul ca incepand cu data de 14.03.2016 demisionez din functia de Presedinte al Organizatiei PNL Contesti, deoarece astazi 10.03.2016 Biroul Permanent al PNL Dambovita a hotarat validarea lui Nicolae Constantin zis Sontea pentru a candida din partea PNL la alegerile locale pentru functia de primar. Dupa fuziunea cu UNPR Dambovita, statutar Titi Sontea trebuia sa solicite o adeziune de inscriere in PNL, validata de organizatia locala PNL Contesti, lucru care nu sa intamplat.
Intrucat sau incalcat statutul PNL, promovarea, in functie de punctajul obtinut pentru activitatile depuse in interiorul partidului, am hotarat ca incepand cu data de 14.03.2016 Organizatia PNL Contesti sa se dizolve.
Cerem organelor competente de la conducerea centrala a PNL sa sanctioneze asemenea practici comuniste. Cel putin la nivel local stim si noi cine merita si cine nu sa fie primar.
Care sunt criteriile de integritate???
Dupa 20 de ani de munca politica de dreapta, irositi, vine sa candideze un om care a stat 20 de ani in stanga, la 71 de ani.
Doamna Alina Gorghiu, domnule Vasile Blaga sau domnule Ludovic Orban cum promovati tineri in politica?
Daca politica este o curva, noi nu facem prostitutie!!! Iar banii domnului Miculescu de la UNPR nu ne poate cumpara.
Rog toti prieteni, atat din localitate cat si din tara sau de peste hotare sa nu voteze candidatii PNL la alegerile locale si parlamentare.
Cu mare drag, acelasi om onest si cinstit Chitu Gheorghe.
ADIO PNL!!!!” , a declarat Chitu Gheorghe, pe una din rețelele de socializare.

Rămâne de văzut dacă acestea vor rămâne singurele demisii din PNL Dâmbovița, având în vedere că numărul nemulțumiților din rândul PNL-iștilor crește de la o zi la alta.

leave a reply