După un an de muncă și succes, un nou sezon în Liga I. Chindia Târgoviște și-a prezentat lotul de 28 de jucători, dar și noul echipament. Președintele CJD și primarul Târgoviștei, alături de staff și jucători. VIDEO

Ana Maria Popescu 15/07/2021 0
După un an de muncă și succes, un nou sezon în Liga I. Chindia Târgoviște și-a prezentat lotul de 28 de jucători, dar și noul echipament. Președintele CJD și primarul Târgoviștei, alături de staff și jucători. VIDEO

Chindia Târgoviște și-a prezentat, astăzi, lotul și echipamentul cu care va evolua în următorul sezon de Liga I.

Din lot fac parte 28 de jucători, dintre care și câțiva juniori care au trecut la „echipa mare” în acest sezon competițional.

Primul meci pe care echipa de fotbal târgovișteană îl va juca va fi duminică, 18 iulie, cu nou promovata în Liga I, Rapid București.

„Prezentăm astăzi lotul echipei noastre pentru noul sezon competițional. Noi vom începe de duminică, cu primul joc la Rapid.

Înainte a prezenta lotul, dați-mi voie să vă prezint și echipamentul cu care vom evolua în acest sezon: echipamentul de culoare albastră va fi pentru jocurile de acasă, echipamentul roșu va fi pentru jocurile din deplasare. Mai avem un echipament de rezervă, unul negru, dar dați-mi voie să nu-l prezint acum pentru că este început de campionat și am anumite superstiții. Echipamentul este deja imprimat cu sponsorii care sunt alături de noi în acest sezon. Doar patru sponsori sunt prezentați pe tricou, dar mai sunt și alții care ne sprijină… Așteptăm și alți sponsori, suntem în discuții cu un sponsor important pe care să-l punem pe pieptul tricourilor.

Am oferit, cred eu, rezultate bune anul trecut și cred că putem să avem pretenții la un sponsor mai bun”, a declarat Marcel Ghergu, președinte Chindia Târgoviște.

Antrenorul Emil Săndoi a felicitat jucătorii pentru rezultatele obținute pe întreaga durată a campionatului și și-a manifestat speranța ca și în acest sezon competițional echipa va avea un parcurs cel puțin la fel de bun ca anul trecut.

„Aș vrea să-i felicit în primul rând pe băieți pentru evoluțiile pe care le-au avut pe întreaga durată a campionatului. Sunt obligat să-i felicit și pe cei care au plecat, chiar dacă nu-mi convine, asta este situația, pentru că și ei au pus umărul la bunul mers al acestei echipe. Suntem conștienți cu toții că evoluția pe care am avut-o în campionatul trecut, și rezultatele pe care le-am avut, ne obligă și în acest campionat, poate și mai mult datorită faptului că vom avea și suporterii în tribună, lângă noi. Contăm în continuare pe sprijinul dumneavoastră, ne dorim să fiți în mijlocul nostru și ne dorim să facem cel puțin aceiași figură pe care am făcut-o în campionatul trecut”, a declarat Emil Săndoi, antrenorul FC Chindia Târgoviște.

Alături de jucători și de staff-ul tehnic FC Chidia Târgoviște la prezentare lotului și echipamentului s-a aflat și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan,  primarul Târgoviștei, Cristian Stan și viceprimarul municipiului, Cătălin Rădulescu.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, le-a urat jucătorilor lui Emil Săndoi să aibă un parcurs cel puțin la fel de bun ca până acum, i-a felicitat pentru rezultatele din sezonul trecut și le-a dat asigurări că instituția pe care o conduce le va fi alături și de aici înainte, mai ales din  punct de vedere financiar.

La rândul său, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a felicitat jucătorii și staff-ul FC Chindia pentru parcursul foarte bun din sezonul trecut și i-a asigurat că echipa va beneficia în continuare de tot sprijinul administrației locale. De asemenea, edilul Cristian Stan a anunțat jucătorii și suporterii că face eforturi mari pentru ca modernizarea și reabilitarea Stadionului „Eugen Popescu” să fie finalizată până la sfârșitul anului pentru ca echipa să se poată întoarce „acasă” în acest sezon competițional.

Lotul Chindiei pentru sezonul 2021-2022

Portari

1 Dinu Moldovan (31 ani)

22 Căbuz Cătălin (25 ani)

61 Brânzea Andres Luciano (16 ani)

99 Pop Rareș (22 ani)

Apărători

2 Martac Mădălin (30 ani)

3 Baxevanos Nikolaos (22 ani)

5 Celea Daniel (26 ani)

7 Corbu Laurențiu (27 ani)

15 Dinu Cornel (32 ani)

20 Roumpoulakou Simo (30 ani)

23 Kocic Milan (31 ani)

55 Nanciu Robert (18 ani)

88 Ioniță Adrian (21 ani)

98 Căpușă Tiberiu (23 ani)

Mijlocași

6 Iacob Paul (25 ani)

8 Dulca Mario (22 ani)

9 Matiș Răzvan (20 ani)

17 Șerban Marian (21 ani)

18 Znafir Iulian (18 ani)

21 Atanase Cosmin (21 ani)

22 Suciu Sergiu (31 ani)

27 Fuiorea Andres (17 ani)

59 Popadiuc Doru (26 ani)

77 Șerban Andrei (21 ani)

Atacanți

10 Neguț Cristian (26 ani)

11 Florea Daniel (33 ani)

13 Cherchez Cristian (30 ani)

19 Popa Daniel (27 ani)

Staff

Antrenor  principal: Emil Săndoi

Antrenor secund: Valentin Năstase

Antrenor cu portarii: Dumitru Hotoboc

Preparator fizic: Stelian Isac

Kinetoterapeut: Alin Draga

Maseur: Victor Stan

Ofițer de presă: Ionuț Marin

 

 

Leave A Response »