După doi ani de pandemie, spectacol folcloric extraordinar la Pucioasa, cu participarea lui Ionuț Dolănescu, Simonei Dinescu și a celor mai îndrăgiți artiști ai Centrului Județean de Cultură.

Publicul numeros prezent în Parcul Central al orașului Pucioasa s-a putut bucura astăzi, 1 iunie 2022, de un spectacol folcloric extraordinar organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, cu participarea Orchestrei Populare Chindia, dirijor Ionuț Dumitrescu.

Locuitorii orașului de la poalele Patranei, dar nu numai, s-au bucurat de cele mai cunoscute cântece populare interpretate de Ionuț Dolănescu, Simona Dinescu, Florentina Mâinea, Ileana Pavelescu, Loredana Dobrescu și Yury Tsiple.

Evenimentul a făcut parte din amplu proiect intitulat ,,Zilele Județului Dâmbovița”, ce se desfășoară în perioada 1-5 iunie 2022, iar refrenele nemuritoare aduse cu dragostea de cântec de fiecare artist a făcut ca seara să fie una memorabilă.

„Pucioasa a fost în această seară gazda perfectă pentru concertul de muzică populară organizat de Consiliul Județean Dâmbovița cu ocazia „Zilelor Județului Dâmbovița”

Mă bucur că, după doi ani de pandemie, am putut să oferim momente frumoase locuitorilor din Pucioasa, dar și celor din împrejurimi”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

leave a reply