Dragnea le-a dat ultimatumul Rovanei Plumb si lui Eugen Teodorovici.

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca le-a cerut ministrilor Rovana Plumb si Eugen Teodorovici sa vina cu o analiza serioasa privind legea salarizarii, inclusiv o analiza in ceea ce priveste majorarea veniturilor salariale din sanatate.


“Al doilea subiect pe care l-am discutat la BPN se refera la legea salarizarii, la care lucreaza Ministerul Muncii. BPN a cerut celor doi ministri, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, luni sa prezinte stadiul negocierilor si stadiul in care se afla cu elaborarea efectiva a proiectului legii privind salarizarea”, a precizat Dragnea.
El a adaugat ca doreste o analiza serioasa, prezentata de cei doi ministri pe legea salarizarii in ansamblu.

“Vreau sa avem o analiza serioasa, prezentata de Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, pe legea salarizarii in ansamblu, inclusiv a functionarilor publici, inclusiv discutia despre majorarea salariilor din Sanatate, pentru ca toate trebuie puse intr-o actiune coerenta. Adica noi discutam despre legea salarizarii tuturor bugetarilor, ceea ce este foarte corect, si trebuie sa vedem daca reusim sa o adoptam sau sa facem proiectul de lege sau, pana il facem, categorie cu categorie primeste majorari salariale”, a spus Dragnea.

Ultimatumul dat de Liviu Dragnea oamenilor lui Victor Ponta, accentueaza din ce in ce mai mult zvonurile cu privire la razboiul din PSD.

Citeste si: Liviu Dragnea – Liderul coalitiei de guvernare

leave a reply