Doctorul Cristian Purcăroiu se alătură echipei PSD Dâmbovița!

Așa cum a anunțat în urmă cu câteva săptămâni, că va atrage mai multe personalități în cadrul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu l-a prezentat pe cel mai nou membru PSD Dâmbovița. Este vorba de doctorul Cristian Purcăroiu, medic primar boli interne și manager al clinicii PurMed Târgoviște.

Adrian ȚuțuianuDomnul doctor Purcăroiu este înscris în Organizația PSD Târgoviște. Cred eu că este un lucru foarte bun și avem, deja, o echipă consistentă de medici care pot gândi și strategia de dezvoltare a serviciilor medicale din județ, și propuneri de modificare a actelor normative cu incidență în domeniu. Cu siguranță, pot fi vectori importanți de imagine pentru Partidul Social Democrat în această campanie electorală, dar, mai ales, pentru viitor.

Cristian PurcăroiuUn rol esențial (n.a. – pentru înscrierea în PSD) l-a avut domnul președinte Țuțuianu. Am considerat, apoi, că, după 32 de ani de relație directă cu pacientul, e bine să mă implic și în modul administrativ al activității medicale din județ. Având și ceva experiență anterioară, la Policlinia Militară Târgoviște, am considerat că, în acest fel, voi putea să particip mai bine pentru sănătatea pacientului dâmbovițean și, de ce nu, să mă implic și social. Lucrul acesta pot să-l fac mai bine numai din interiorul și cu sprijinul unui partid puternic cum este PSD.

sursă: politica-broastei.ro

leave a reply