„Doamna ministru Plumb, ati reusit si pentru asistenţii sociali?” Victor Ponta a certat-o in direct pe Rovana Plumb

Astazi, in sedinta de guvern transmisa in direct, s-a conturat prima victima in razboiul Dragnea-Ponta. Premierul Romaniei, Victor Ponta, s-a aratat deranjat de faptul ca ministrul Muncii, deputatul de Pucioasa Rovana Plumb, nu a gasit o solutie reala pentru ca si  salariile asistentilor sociali sa fie majorate odata cu cresterea veniturilor personalului din sistemul medical.

„Doamna ministru Plumb, ati reusit si pentru asistentii sociali?”, a intrebat Ponta, citat de Mediafax.

Ministrul Muncii a raspuns: „Nu!”, iar premierul a cerut explicatii, dar nu le-a primit.

„De ce n-ati reusit? Va astept atunci cu o solutie pentru ca, totusi, asistentii sociali au o activitate la fel de importanta ca si cei din sistemul sanitar. Vă rog sa gasiţi o solutie ca sa pastram totusi un echilibru”, i-a mai spus Ponta lui Plumb.

La prima vedere, nu ar fi un dialog care sa insemne ceva, dar in contextul zvonurilor aparute in ultimile zile, se prefigureaza prima victima in razboiul Dragnea-Ponta.

Nu mai este un secret razboiul intre Liviu Dragnea si Victor Ponta. Daca e sa ne luam dupa zvonurile aparute in presa, Dragnea ar incepe sa ceara remanierea ministrilor din tabara lui Ponta, in capul listei fiind Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.

Citeste si: Dragnea le-a dat ultimatumul Rovanei Plumb si lui Eugen Teodorovici

 

leave a reply