Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, pune „pariu” pe educație și investiția într-un învățământ performant. La deschiderea anului școlar, alături de elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 Schela Mare.

Ana Maria Popescu 13/09/2021 0
Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, pune „pariu” pe educație și investiția într-un învățământ performant. La deschiderea anului școlar, alături de elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 Schela Mare.

Conducerea Parcului Industrial Moreni, reprezentată de directorul general Gabriel Purcaru, alături de copiii din municipiu!

Noul an școlar a debutat din nou în condițiile pandemiei de COVID-19, iar adaptarea la noile necesități ale învățământului de astăzi necesită și implicare, dar și exemple ca acela de astăzi, oferit de managerul Parcului Industrial. Gabriel Purcaru a sponsorizat Școala Gimnazială Nr. 2 Schela Mare cu o imprimantă multifuncțională și cu routerele necesare conectării la internet, atât de utile în condițiile școlare de astăzi, aflate sub spectrul scenariilor în care, peste noapte, se poate trece la sistemul de predare online. Cunoscut ca un profesionist care nu numai că a dus Parcul Industrial Moreni într-o zonă de succes economic local și județean, cu proiecte de extindere și atragere de noi investitori, managerul Gabriel Purcaru pune mare preț pe educație, dar și „pariu” pe un viitor care poate fi extraordinar doar dacă astăzi se investește într-un sistem de învățământ performant.

„De fiecare dată începerea anului școlar transmite sentimente, trăiri aparte atât pentru copii, părinți dar și pentru cadrele didactice, cărora vreau să le mulțumesc pentru efortul major depus în această perioadă foarte dificilă din punct de vedere sanitar!

Cu speranța că în noul an școlar, cursurile se vor desfășura fizic, doresc să transmit tuturor copiilor, cadrelor didactice dar și părinților, mult succes și multă sănătate, iar la finalul anului școlar rezultatele la învățătură să fie pe măsura așteptărilor tuturor!”, a transmis managerul Parcului Industrial Moreni.

Gabriel Purcaru nu este alături doar de elevii de gimnaziu, vă reamintim că la Parcul Industrial Moreni se organizează și cursuri de calificare, dar și campanii de atragere de studenți de la Universitatea Valahia din Târgoviște și a liceenilor de la Moreni.

Leave A Response »