Deputatul Radu Popa, mesaj pentru elevi la debutul anului școlar: „Școala e singurul drum pe care nu trebuie să-l abandonăm niciodată”

Ana Maria Popescu 13/09/2021 0
Deputatul Radu Popa, mesaj pentru elevi la debutul anului școlar: „Școala e singurul drum pe care nu trebuie să-l abandonăm niciodată”

„Școala e singurul drum pe care nu trebuie să-l abandonăm niciodată”, le-a transmis tuturor elevilor astăzi, la debutul anului școlar, deputatul PSD Radu Popa.

Cu emoție, parlamentarul a participat la festivitățile de deschidere a anului școlar în mai multe unități de învățământ din județul Dâmbovița, dar și la inaugurare unei noi școli în satul Căprioru din comuna Tătărani.

Deputatul social democrat a transmis succes tuturor elevilor, dar și cadrelor didactice din județul Dâmbovița și nu numai.

„Școala e singurul drum pe care nu trebuie să-l abandonăm niciodată. Oricât de greu ar fi și oricâte obstacole ar întâmpina, copilul trebuie susținut să continue școala. Rezultatul acestui efort comun tripartit- elev-părinte-educator- este un produs care se apropie mai ușor de succes. Generațiile de mâine se vor confrunta pe terenul cunoașterii, știința a împins dincolo de așteptări această lume. Din acest motiv, școala are o influență mare în drumul copilului spre adolescentă și, de acolo, spre realizarea în viață. Știu că nu toți copiii au liniștea necesară să se gândească la lecții și la teme. Dar e nevoie de efortul nostru, al tuturor, pentru a clădi o societate de oameni cât mai pregătiți, de tineri care vin in viață cu o solidă cultură generală. Asta face doar școala.

Astăzi am participat la inaugurarea unei noi scoli. Prin efortul nevăzut al primarului comunei Tătărani, Constantin Pătru și al doamnei viceprimar Geta Ivașcu, copiii din Căprioru și întreaga zonă, au o școală nouă.

De aceea, ziua de azi e la fel de importantă ca toate celelalte iar meritul acestor „domni Trandafir”, uneori neștiuți, alteori insuficient apreciați ,se va vedea în succesul sau plânsul tinerilor de mâine.

Până atunci, succes tuturor elevilor, învățătorilor și profesorilor care pornesc azi spre o nouă provocare!”, a transmis deputatul PSD Radu Popa.

 

Leave A Response »