Deputatul Radu Popa acuză: Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, e „demonizat de o patologie a minciunii”. Ce a spus liberalul despre „interesul” său pentru pagubele produse în nordul Dâmboviței

Ana Maria Popescu 26/07/2021 0
Deputatul Radu Popa acuză: Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, e „demonizat de o patologie a minciunii”. Ce a spus liberalul despre „interesul” său pentru pagubele produse în nordul Dâmboviței

Proaspăt reales președinte al PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a intrat în corzile deputatului PSD de Dâmbovița, Radu Popa!

Parlamentarul îl acuză pe liderul liberalilor din județ de o ”patologie a minciunii”, după ce acesta a fost prins ”cu ocaua mică” fix în cadrul unei emisiuni transmise în direct la un post național de televiziune.

Deputatul social democrat Radu Popa, invitat în platoul România TV, s-a aflat alături de alt invitat, nimeni altul decât Virgil Guran, reprezentant al puterii, cu funcție de conducere în Organizația Dâmbovița a principalului partid din coaliția de guvernare, PNL.

Și cum emisiunea venea imediat după nenorocirile aduse de viituri în nordul județului Dâmbovița, lucru care s-a petrecut în noaptea de 19/20 iulie, iar oficial Guvernul din care face parte și partidul dlui Guran a alocat sumele necesare reparării pagubelor și refacerilor în 17 județe, fără însă să țină cont și de cererile sosite de la autoritățile județene din Dâmbovița, iată ce i-a răspuns liderul liberal deputatului PSD Radu Popa, în seara de 24 iulie, când cei doi s-au întâlnit în platoul de filmare:

„Am fost invitat la România Tv. Și pentru că viața e mereu cinstită, Virgil Guran a fost și el adus, de o soartă crudă, în aceeași emisiune.

Chiar dacă discuția era despre alt subiect, credeți că puteam să tac și să nu îl întreb ce a făcut pentru localitățile din nordul județului Dâmbovița, în special pentru stațiunea Padina-Peștera, atât de afectată de ploile de săptămâna trecută?

Însă tipul e demonizat de o patologie a minciunii (sau a prostiei) pentru că la întrebările mele repete și insistente legate de lipsa lui de interes pentru situația dramatică a infrastructurii rutiere din zona afectată, el încerca să-mi spună că «a înaintat hârtii și a chemat experți.» În realitate, la ora la care el scotea panglicile astea pe gaura gurii, guvernul PNL/USR deja alocase banii și ședința de guvern fusese cu două zile înainte. Așa că hârtiile nu mai avea cui să le înainteze, iar specialiștii erau pe Radio Erevan”, a transmis deputatul social democrat, postând pe Facebook și înregistrarea emisiunii cu pricina.

 

Leave A Response »