Deputatul PSD Carmen Holban, discuții cu ambasadorul Republicii Peru în România privind dezvoltarea schimburilor economice și comerciale și oportunități viitoare de colaborare dintre cele două state.

Ana Maria Popescu 24/11/2021 0
Deputatul PSD Carmen Holban, discuții cu ambasadorul Republicii Peru în România privind dezvoltarea schimburilor economice și comerciale și oportunități viitoare de colaborare dintre cele două state.

Păstrarea relațiilor de prietenie, dar mai ales a dialogului politico-diplomatic cu Republica Peru, prioritate pentru România și membrii Grupului parlamentar de prietenie din Camera Deputaților.

Ieri, 23 noiembrie, deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, alături de colegii parlamentari membri ai Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Peru, a participat la o întâlnire extrem de importantă cu ambasadorul acestui stat în România, E.S. Maria Eugenia Echevarria Herrera și adjunctul acesteia, Carlos Barios. Temele întrevederii au vizat dezvoltarea schimburilor economice și comerciale dintre cele două state, precum și oportunitățile viitoare de colaborare dintre România și Peru.

„Ieri am participat, alături de colegii mei din Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Peru, la o întâlnire cu E.S. Maria Eugenia Echevarria Herrera, ambasador al Republicii Peru în România. Alături de domnia sa, la această întrevedere a participat și Șeful adjunct al misiunii, domnul Carlos Barios.

Atât pentru România, cât și pentru partenerii noștri din Uniunea Europeană, Peru este un partener foarte important. Salutăm contactele din ultimii ani și reintegrăm interesul părții române pentru continuarea dialogului politico – diplomatic bilateral.

Considerăm necesară dezvoltarea și diversificarea schimburilor economice și comerciale care sunt, încă, sub nivelul potențialului economiilor celor două țări, caracterizate de un grad înalt de complementaritate, precum și al oportunităților reale de colaborare”, a transmis deputatul PSD Carmen Holban.

 

Leave A Response »