Deputatul Carmen Holban, colegele social democrate și premierul Marcel Ciolacu au purtat în Parlament tricouri cu mesajul: „STOP VIOLENȚEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR”. „Este angajamentul nostru ferm de a combate această problemă gravă”

„STOP VIOLENȚEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR”, este mesajul de pe tricourile purtate astăzi în plenul Parlamentului de femeile social democrate, dar și de premierul Marcel Ciolacu.

Potrivit deputatului PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, prin acest demers femeile parlamentar au vrut să transmită un mesaj puternic și clar persoanelor care trăiesc situații de abuz.

„Este angajamentul nostru ferm de a combate această problemă gravă și de a asigura protecția și sprijinul necesare femeilor care trăiesc situații de abuz.

Pe tricourile noastre, am afișat și un număr de telefon special, 0800500333, la care femeile pot apela pentru a primi sprijin, informații și consiliere în momentele lor de nevoie.

Violența împotriva femeilor nu poate fi ignorată sau minimalizată. Este o problemă care încă afectează societatea noastră și care necesită o acțiune hotărâtă și colectivă. Este responsabilitatea noastră să promovăm egalitatea, respectul și siguranța pentru toate femeile. Împreună putem construi o societate în care fiecare femeie este protejată!”, a transmis deputatul Carmen Holban.

leave a reply