Deputatul Carmen Holban, alături de colegii din PSD Dâmbovița, în mijlocul locuitorilor din Moroeni și Răzvad: „Satele și comunele dâmbovițene sunt niște familii mai mari!”

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, președinta Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) s-a aflat la finalul săptămânii, alături de colegi și prieteni, în mijlocul locuitorilor comunei Moroeni, dar și ai celor din satul Gorgota, comuna Răzvad care au sărbătorit zilele localităților! Cele două localități au îmbrăcat haine de sărbătoare, iar locuitorii au petrecut momente frumoase la manifestările pregătite de organizatori.

,,Putem spune, fără a greși, că satele și comunele dâmbovițene sunt de fapt niște familii mai mari! Unul dintre cele mai frumoase exemple este cel al comunei Moroeni! Astăzi, întreaga comunitate le-a fost alături seniorilor care au împlinit 80 de ani de viață, cuplurilor care au sărbătorit 25 sau 50 de ani de căsnicie, dar și copiilor cu rezultate deosebite obținute în ultimul an. Moroeni-ul și-a sărbătorit astăzi toate generațiile și i-a premiat atât pe cei care reprezintă prezentul, cât și pe cei care reprezintă viitorul. Le urăm tuturor multă sănătate, mulți ani fericiți cuplurilor aniversate, iar pe cei mai tineri îi felicităm și le spunem că au parte de toată încrederea noastră.

Am încheiat ziua în satul Gorgota, comuna Răzvad, alături de prieteni, la una dintre cele mai frumoase sărbători din zonă: Ziua Satului Gorgota. Le-am urat “La Mulți Ani” și i-am asigurat pe toți cei prezenți că le vom fi mereu alături! Totodată, am profitat de moment, și l-am felicitat pe Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad, pentru toate investițiile aflate în derulare în localitatea pe care o conduce! Succes în tot ceea ce și-a propus și spor la treabă în continuare! La Mulți Ani, Gorgota!”, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

leave a reply