Deputatul Carmen Holban a trăit emoțiile începutului de an școlar alături de elevii și cadrele didactice din mai multe școli dâmbovițene.

Ana Maria Popescu 13/09/2021 0
Deputatul Carmen Holban a trăit emoțiile începutului de an școlar alături de elevii și cadrele didactice din mai multe școli dâmbovițene.

Mii de elevi din județul Dâmbovița au început astăzi un nou an școlar. Fie că au pășit pentru prima oară într-o școală, fie că aveau deja „experiență” școlară, cu toții au avut emoții la întâlnirea cu cadrele didactice și cu colegii.

Și acest nou an școlar a debutat în condițiile pandemiei de COVID-19, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe elevi să se bucure de revederea cu profesorii, învățătorii și colegii de clasă.

Deputatul Carmen Holban a împărtășit emoțiile începutul de an școlar cu elevii mai multor instituții de învățământ din județ, cărora le-a urat succes în toate provocările care îi așteaptă și în acest an.

„S-au dezlipit cu greu de părinți, dar au făcut și acest mare pas! Sute de copii au intrat astăzi, pentru prima dată, într-o sală de clasă.

Emoțiile părinților și bunicilor au fost egalate doar de cele ale copiilor, însă, cum era de așteptat, bucuria unui nou început a fost mai puternică.

M-am bucurat să particip la deschiderea noului an școlar la școli din Aninoasa, Tătărani, Raciu, dar și în Târgoviște, la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu”.

Le urez tuturor copiilor și cadrelor didactice un an școlar de 10, iar pe părinți și bunici îi felicit pentru modul frumos în care și-au crescut copiii și nepoții!

Să ne vedem și să ne auzim cu bine!”, a transmis deputatul PSD Carmen Holban.

Leave A Response »