Deputat Claudia Gilia: „Guvernul trebuie să conștientizeze rolul medicilor în această luptă- Fără ei, războiul cu virusul este pierdut. Iar ei au nevoie de tot sprijinul!”

Deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia atrage atenția guvernanților, care au primit mandat să gestioneze această situație de criză prin care trece țara, să lase deoparte orice jocuri politice și să-și facă datoria așa cum trebuie față de cetățenii României. Parlamentarul vorbește deschis și despre lipsurile cu care se confruntă sistemul medical și despre importanța pe care trebuie să o acordăm în această perioadă grea cadrelor medicale, celor care se află în linia întâi în lupta cu Coronavirusul.

„Am votat Guvernul din responsabilitate față de români în fața acestui pericol care este virusul Covid-19. Aștept aceeași responsabilitate de la actualii guvernanți!

Sunt tot mai multe voci din lumea medicală care vorbesc despre lipsurile cu care se confruntă cei din sistem. Ei sunt prima linie în lupta aceasta și au nevoie de medicamente și echipamente pentru a fi salvatorii de care avem nevoie.

Poate dacă Guvernul nu era așa preocupat de privatizarea sănătății și de anticipate, în timp ce Organizația Mondială a Sănătății ne spunea că riscul pandemiei este unul real, s-ar fi putut face achiziții de echipamente de protecție și echipamente medicale. Din păcate, nu s-au făcut!

Guvernul trebuie să conștientizeze rolul medicilor în această luptă- Fără ei, războiul cu virusul este pierdut. Iar ei au nevoie de tot sprijinul!

PSD este şi va fi alături de medici. Guvernarea PSD a schimbat fundamental modul în care statul s-a raportat la importanta medicului în societate printr-o nouă grilă de salarizare, prin investiții în echipamente. Personal, voi sprijini orice măsură care să sprijine sistemul medical să poată face față actualei amenințări!”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Claudia Gilia.

 

leave a reply