Deputat Carmen Holban, mesaj de Ziua Eroilor: „ Existența noastră, a românilor, se datorează celor care, de-a lungul istoriei, și-au dat viața pentru acest pământ. Fiți binecuvântați, ostași români și veterani de război”

În zi de mare sărbătoare creștină, Înălțarea Domnului, românii marchează și Ziua Eroilor, a celor care s-au jertfit pentru libertatea țării.

Astăzi, și la Târgoviște, autoritățile locale, județene, instituțiile de arme, biserica și oamenii politici i-au comemorat pe eroii, ostașii și luptătorii români care s-au jertfit pe câmpurile de luptă pentru apărarea patriei și a credinței strămoșești, pentru reîntregirea neamului și demnitatea poporului român.

Coroană de flori la Monumentul Eroilor ridicat în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște a depus și deputatul PSD Carmen Holban, cinstind astfel amintirea fiilor și fiicelor neamului românesc „cărora le suntem recunoscători pentru tot ceea ce au făcut pentru noi”.

„Existența noastră, a românilor, se datorează celor care, de-a lungul istoriei, și-au dat viața pentru acest pământ. Am comemorat, astăzi, la Târgoviște, Ziua Eroilor, și am cinstit amintirea fiilor și fiicelor neamului nostru cărora le suntem recunoscători pentru tot ceea ce au făcut pentru noi. Fiți binecuvântați, ostași români și veterani de război. Hristos S-a Înălțat!”, a transmis deputatul PSD Carmen Holban.

leave a reply