Dep. Ionuţ Cristian Sǎvoiu (PSD): Forumul Progresist Social Democrat, o nouǎ gândire social democratǎ pentru un viitor mai bun

Deputatul PSD Ionuţ Sǎvoiu a participat în data de 13 mai 2014 la dezbaterea „Progressive agenda for the future” organizatǎ de Forumul Progresist Social Democrat la Palatul Parlamentului.

Evenimentul a fost prezidat de doamna Ana Birchall în calitate de Preşedinte al FPSD având ca invitat special pe Lordul Peter Mandelson fost Vicepremier al Regatului Unit al Marii Britanii şi Preşedinte onorific Policy Network, unul dintre artizanii mişcǎrii politice New Labor.

Deputatul PSD Ionuţ Sǎvoiu a precizat cǎ: “Forumul Progresist Social Democrat este prima structurǎ ideologicǎ de tip think-thank ataşatǎ unui partid din România, Partidul Social Democrat. Sunt convins cǎ relaţiile pe care le vom dezvolta pe filiera ideologicǎ şi de politici publice cu partenerii noştrii din Occident, cu precǎdere în America şi Marea Britanie, vor fi solide şi de lungǎ duratǎ. Elaborarea de politici publice progresiste conduce la dezvoltarea un nucleu de experţi în economie, muncă, sănătate, educaţie, afaceri europene şi alte domenii extreme de importante pentru funcţionarea unui stat, care are rolul de a susţine creşterea economicǎ, crearea de locuri de muncǎ, atragerea fondurilor europene şi investiţii majore.”

Alǎturi de Premierul Victor Ponta, Preşedinte al Partidului Social Democrat, au mai participat  Ministrul Muncii Rovana Plumb, Preşedinte OFPSD, Ministrul Educaţiei Naţionale Remus Pricopie, Ministrul pentru IMM-uri Florin Jianu, precum şi candidaţii la alegerile europarlamentare ai alianţei PSD-UNPR-PC.

  • À propos, la prima întîlnire cu acelaşi Lord Peter Mandelson, Londra 2011, după toate cele îndrugate de junele Ponta, lordul l-a întrebat scurt: “Care e viziunea voastră pentru România, care e proiectul pentru România?”.
    Au trecut trei ani iar de doi sînteţi la putere, care-i viziunea, unde e proiectul? Faliment cu festivisme! 🙁
    ps: pînă la “Elaborarea de politici publice progresiste…&bla-bla” nu vrei să-mi bagi trenul pînă la Pietroşiţa, scos de cum aţi venit la putere, că cu talonul de călătorie al pensionarului – 50% reducere – nu mă primeşte pe microbuz?

leave a reply