„Dăruiește un zâmbet de Moș Nicolae”, proiect social pentru copiii care beneficiază de protecție specială, aflați în grija DGASPC Dâmbovița

Ana Maria Popescu 06/12/2019 0

În cadrul proiectului social „Dăruiește un zâmbet de Moș Nicolae”, derulat cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, în seara de 5 decembrie 2019, aproximativ 200 copii au participat la un spectacol, o masa festivă, au avut parte de surprize și au primit cadouri.

Programul artistic a fost susținut de copiii de la Palatul Copiilor Târgoviște, Centrul Cultural Pucioasa, Centrul Cultural Găești, Centrul Cultural Moreni și Centrul Cultural Titu, iar surprizele și cadourile au fost oferite cu sprijinul Asociației Părinților de la Palatul Copiilor Târgoviște.

„În baza protocolului de colaborare încheiat între Palatul Copiilor Târgoviște, Asociația Părinților de la Palatul Copiilor Târgoviște și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, la această activitate au participat 95 copii beneficiari de măsură de protecție specială, care s-au bucurat alături de ceilalți copii și de organizatori, în așteptarea lui Moș Nicolae.

Surprizele continuă pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, cu sprijinul sponsorilor, care vor fi alături de copiii și adulții din centre sau aflați în familii și cărora le mulțumim cu această ocazie”, a transmis directorul DGASPC Dâmbovița, ing. Cristiana Bucur.

Leave A Response »