Daniel Cristian Stan și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgoviște. Are susținerea necondiționată a conducerii PSD Dâmbovița, a parlamentarilor partidului, dar și a celor peste 30.000 de târgovișteni care au semnat pentru candidatura sa.

Cu susținerea a zeci de mii de târgovișteni, dar și a conducerii Partidului Social Democrat Dâmbovița și a colegilor de partid, în această după-amiază, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de edil al municipiului reședință de județ.

Peste 30.000 de locuitori ai municipiului Târgoviște au semnat pentru susținerea candidaturii lui Daniel Cristian Stan mulțumiți fiind de modul în care acesta, alături de echipa sa, a gospodărit orașul în ultimii ani.

Alături de Cristian Stan la depunerea candidaturii a stat echipa de consilieri locali, dar și președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, senatorul Titus Corlățean, deputații Carmen Holban și Ionuț Vulpescu, numeroși colegi de partid.

„Sunt astăzi alături de consilieri locali ai Municipiului Târgoviște și din vechea și din noua echipă. Cu toții astăzi am venit să depunem o candidatură pentru continuitate. Este vorba de prezența unui număr important de semnături de susținere pe care le avem în aceste dosare. Și voiam să vă spun că aceste dosare nu reprezintă simple hârtii, ci reprezintă încrederea a peste 30 000 de târgovișteni, dar cred că vorbe ați auzit și veți mai auzi multe în această companie electorală. Noi vrem să ne definim prin fapte și ne vom defini prin fapte.

De asemenea, la momentul depunerii candidaturii de regulă se fac promisiuni. Eu nu o să fac promisiuni. În schimb, o să îmi iau un angajament în fața târgoviștenilor, un angajament cât se poate de onest și de sincer. Și anume: dacă ne vom bucura din nou de încrederea târgoviștenilor, vom face exact ceea ce am făcut și în această perioadă de când conducem destinele administrative ale Municipiului Târgoviște. Eu vă mulțumesc, le mulțumesc tuturor pentru susținere. În perioada următoare, repet, dacă ne vom bucura de încrederea Târgoviștenilor voi face tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea, cu bună credință, pentru binele locuitorilor Municipiului Târgoviște. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a transmis Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, la momentul depunerii candidaturii pentru un nou mandat.

„Vreau să mulțumesc astăzi tuturor Târgoviștenilor care au acordat sprijin actualului primar, actualului consiliu local și bineînțeles care vor acorda sprijin în continuare actuale administrații târgoviștene. Este un moment deosebit de important, așa cum am spus, pentru că am ales să continuăm proiectele importante pentru dezvoltarea municipiului reședință de județ. Este un moment important pentru că am ales să continuăm proiectele pe care domnul primar Cristian Daniel Stan le-a gândit pentru comunitatea locală și, nu în ultimul rând, astăzi depunem candidatura unui primar, și o spun fără să folosesc cuvinte mari, cel mai important și cel mai performant primar din regiunea Sud-Muntenia care a demonstrat în aceste mandate că a putut să atragă fonduri europene pentru Municipiul Târgoviște și pentru Județul Dâmbovița. În final vreau să mulțumesc celor peste 30 000 de târgovișteni care au semnat pentru susținerea candidaturii domnului primar Cristian Daniel Stan, pentru lista de consilieri din partea Partidului Social Democrat, pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și nu în ultimul rând, pentru lista de consilieri județeni. Mult succes domnule primar și cu siguranță parteneriatul din Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște va continua și în următorul mandat”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Acum 5 ani, la momentul deja al faimoasei Conferințe Extraordinare de Alegeri, atunci când noua echipa PSD a fost votată și a primit sprijinul majorității colegilor, după acea ședință noi am avut o discuție, și poate e prima oară când spun public acest lucru, am discutat două lucruri: performanța individuală a liderilor, cu responsabilități în administrația locală și județeană, și jocul în echipă. De o manieră obiectivă, nu subiectivă, după tot acest ciclu, un mandat în care ritmul de muncă a fost extraordinar, pot spune că atât liderii, cât și ansamblul echipei și-au atins obiectivul. A fost o perioadă de muncă în interesul cetățenilor, în care unii spunea că este și dificil să urmărim toate comunicările, toate postările care reflectau activitatea, frecvența lor, cu atât mai greu de înțeles și de apreciat ceea ce în mod concret s-a reușit în această echipă PSD zi de zi.

Astăzi e o zi specială, prezentarea candidaturii domnului Cristian Stan pentru un nou mandat este aș spune o încununare a unei munci extraordinare și performante, și a domniei sale și a echipei PSD de la Consiliul Local, dar și a jocului în echipă cu conducerea județeană, cu președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan cu echipa județeană și cu parlamentarii și cu sprijinul guvernamental care l-am avut. Așa încât sunt convins că cetățenii municipiului Târgoviște, care au dat deja un semnal foarte clar prin cele peste 30.000 de semnături, o cifră absolut remarcabilă, vor ști să susțină continuitatea, continuitatea lucrurilor deosebite care s-au realizat și care urmează în continuare, în viitorul mandat al domnului primar. Succes domnului primar, succes echipei de consilieri din partea PSD și vă asigur și eu că jocul în echipă, foarte solid și performant, va continua în binele comunității locale și județene din Dâmbovița”, a transmis senatorul Titus Corlățean, prim-vicepreședinte PSD Dâmbovița.

leave a reply