„Cupa Jandarmeriei la Fotbal”, ediţia 2022

Ana Maria Popescu 30/03/2022 0
„Cupa Jandarmeriei la Fotbal”, ediţia 2022

În perioada 22 februarie-29 martie a.c. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a organizat „Cupa Jandarmeriei la Fotbal”, ediţia 2022.

Patru dintre cele opt echipe, reprezentate prin cadre militare din Comandament și subunitățile Inspectoratului de Jandarmi Județean„Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, care au ajuns la partea finală a „Cupei Jandarmeriei la Fotbal”, s-au întrecut pe terenul de fotbal alComplexului Turistic de Natație Târgovişte, în ziua de 29 martie a.c., pentru adjudecarea trofeului.

În finala mică s-a calificat Echipa Detașamentului 2 Jandarmi – Echipa Comandament Jandarmi, iar în finala mare s-au întâlnit Echipa Detașamentului 1 Jandarmi – Echipa Detașamentului 7 Jandarmi. Câştigătoare în finala mică a fost Echipa Detașamentului 2 Jandarmi care a învins echipa adversă cu scorul de 6-2.

În finala mare a acestui campionat câștigătoarea trofeului a fost desemnată Echipa Detașamentului 1 Jandarmi, scorul final fiind de 4-2.

Premiile vor fi înmânate câştigătorilor de către domnul colonel Matei Viorel, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, în cadrul Ședinţei omagiale ce se va desfăşura în cinstea Zilei Jandarmeriei Române.

Competiţia se înscrie în cadrul acţiunilor dedicate sărbătoririi a 172 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei  Române (3 aprilie 1850).

Leave A Response »