CSM TÂRGOVIȘTE – AZERYOL BAKU SE JOACĂ MIERCURI,28.09.2015, LA SALA POLIVALENTĂ

28 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, vicecampioana României la baschet feminin, CSM Târgoviște, va întâlni , puternica formație Azeryol Baku (Azerbadjan) în primul tur al Cupei CEV.

CSM TÂRGOVIȘTE – AZERYOL BAKU SE JOACĂ MIERCURI,28.09.2015, LA SALA POLIVALENTĂ

La conferința  de presă organizată astăzi de reprezentanții Primăriei Târgoviște și conducerea echipei de volei, s-a vorbit despre participarea pentru prima dată după 19 ani a CSM Târgoviște într-o cupă europeană la volei şi despre miza acestui meci, la comferință a participat și fostul primar al Târgoviștei, Gabriel Boriga, care se pare că se implică voluntar în acest proiect.

Cred că este o mare onoare pentru noi ca şi echipă şi ca oraş să organizăm această competiţie împotriva echipei din Baku. ….Nu contează din punctul meu de vedere bugetul, nu contează jucătoarele care sunt pe hârtie. Contează pur şi simplu forma fizică în care te afli la momentul respectiv în teren şi dacă nu credem într-o victorie de ce ne mai prezentăm? Să facem act de prezenţă?”-Diana Calotă, căpitan CSM Târgovişte.

Stefano Micoli, antrenorul echipei târgoviştene de volei a susţinut afirmaţiile căpitanului Diana Calotă, completând că cea mai importantă este dorinţa de victorie.

Returul cu Azeryol Baku se va juca pe 11 noiembrie, la Baku.

leave a reply