CS Municipal Targoviste a câștigat șase medaliibla Campionatul National de Radio Orientare pe Echipe

Trei medalii de aur, două de argint si una de bronz – acesta este bilanțul participării sportivilor târgovişteni la Campionatul National de Radio Orientare pe Echipe

Dupa luni de pregatire a venit vremea unei competitii foarte importante de pe plan intern: Campionatele Nationale pe Echipe, desfasurate in apropiere de Baia-Mare, in sfarsitul de saptamana care tocmai s-a incheiat. Lotul targovistean de radio orientare,  cu 3 sportivi absenti din motive medicale, a reusit sa-si reconfirme valoarea la acest tip de competitii.

In prima zi a avut loc proba clasica de 144MHz. Echipa formata din Alex Babeu si Andrei Gherghescu a cucerit titlul de Campioana a Romaniei la categoria M21(seniori). Pavel Babeu si Ionel Visan, echipa damboviteana de la categoria M40(veterani), a obtinut argintul, iar juniorii Alex Gherghescu si Claudiu Anghelescu au castigat bronzul la categoria M19 (juniori).

In a doua zi s-a desfasurat proba pe Stafete, o proba speciala, unde medaliile de aur si titlul de Campioana a Romaniei a revenit la categoria Masculin (seniori) stafetei numarul unu a echipei noastre formata din: Alex Babeu, Alex Gherghescu si Pavel Babeu. Stafeta numarul doi, formata din: Andrei Gherghescu, Claudiu Anghelescu si Ionel Visan, a ocupat locul IV, la aceeasi categorie.

In ultima zi a avut loc proba de 3,5MHz. Pavel Babeu si Ionel Visan au adus inca o medalie de aur si titlul de Campioni ai Romaniei in contul targovistean la categoria M40(veterani). Alex Babeu si Andrei Gherghescu au obtinut argintul la categoria M21(seniori), iar juniorii Alex Gherghescu si Claudiu Anghelescu tot medalia de argint, la categoria M19(juniori).

A fost o confruntare incheiata cu succes de radio orientaristii de la CS Municipal Targoviste. Urmatoarea competitie importanta va fi Cupa Castrum Zotmar, ce se va desfasura la Satu-Mare. Va fi o competitie importanta deoarece rezultatele conteaza pentru selectia lotului national ce va participa in septembrie la Campionatul European de Radio Orientare din Polonia.

leave a reply