Crucea Roșie Dâmbovița va înființa un Serviciu Privat de Ambulanță

Ana Maria Popescu 19/11/2019 0

Pentru prima dată în istoria Filialei Județene, conducerea Crucii Roșii Dâmbovița a adoptat înființarea Serviciului Privat de Ambulanță, un serviciu care va răspunde la cele mai înalte standarde la nevoile medicale ale dâmbovițenilor. După mai multe discuții în cadrul ședinței Biroului Județean al Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița, în cele din urmă a fost aprobat înființarea acestui serviciu în cadrul căruia se vor putea oferi consultații medicale la domiciliu, se vor transporta pacienți pentru asigurarea dializei, dar prin care se va putea oferi și asistență medicală atât la competiții sportive, întruniri diverse, concerte etc.

De asemenea, conducerea și membri Biroului Județean al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița au dat un vot pozitiv continuării parteneriatului cu Filiala de Cruce Roșie din Beijing și au discutat despre stadiul în care se găsește astăzi proiectul privind stoparea abandonului școlar.

„În calitate de Președinte al Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița am prezidat ședința Biroului Județean în care am aprobat înființarea Serviciului Privat de Ambulanță, primul din istoria Filialei.
Apoi, am aprobat continuarea Parteneriatului dintre Filiala noastră și Crucea Roșie Chineză- Filiala Beijing, de asemenea, primul și singurul din România semnat cu o Filială din țara noastră.
În final, am informat membrii Biroului despre stadiul implementării Proiectului „Împreună spunem STOP abandonului școlar!”, ce se desfășoară în Regiunea Sud Muntenia”, a subliniat președintele Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, vicarul eparhial Ionuț Ghibanu.

Leave A Response »