Crucea Roșie Dâmbovița: „Bucuria darului” în sânul unei familii nevoiașe din comuna Mănești

Ana Maria Popescu 09/12/2019 0
Crucea Roșie Dâmbovița: „Bucuria darului” în sânul unei familii nevoiașe din comuna Mănești

În pragul sărbătorilor de iarnă,  Crucea Roșie Dâmbovița încearcă să lumineze sufletele celor nevoiași prin „Bucuria Darului”. Împreună cu alți oameni cu suflet mare și Primăria Mănești, Crucea Roșie Dâmbovița a identificat un nou caz cu probleme de natură socială. Este vorba despre o familie, mamă și cinci copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, din satul Drăgăești-Pământeni, comuna Mănești. Această familie locuia într-o singură cameră, dar oameni cu suflet mare le-au construit într-un timp foarte scurt o nouă cameră și o bucătărie.

Crucea Roșie Dâmbovița a răspuns imediat apelului de a sprijini această familie. Luni, 9 decembrie 2019, directorul Crucii Roșii Dâmbovița, Raul Pavelescu alături de alți doi voluntari, au mers cu daruri la familia din Drăgăești-Pământeni, comuna Mănești.

Concret, Crucea Roșie Dâmbovița a dăruit acestei familii un aragaz, un frigider, o mașină de spălat, un televizor, îmbrăcăminte, alimente, dulciuri și un ajutor financiar în valoare de 1000 de lei. Cu electrocasnicele donate de Crucea Roșie Dâmbovița a fost utilată bucătăria.

Prin această acțiune, Crucea Roșie Dâmbovița a încercat să aducă un freamăt de speranță și de încredere pe chipurile celor șase suflete necăjite și împovărate de mulțimea problemelor cotidiene. Crucea Roșie Dâmbovița va continua astfel de proiecte, înmulțind numărul acelora care se bucură de ajutorul Societății Naționale de Cruce Roșie, filiala Dâmbovița .

Leave A Response »