Crin Antonescu: Nu am nici dorința și nici obligația de a da sfaturi

Duminică seară, într-o intervenție telefonică la România TV, fostul președinte PNL, Crin Antonescu a declarat, că Premierul Victor Ponta nu are cum să evite presiunea opoziției de a-și da demisia și că va trebui să se confrunte cu aceasta.

Crin Antonescu: Nu am nici dorința și nici obligația de a da sfaturi

Este evident că se pune presiune pe Victor Ponta să-și dea demisia. Și președintele țării, și Opozitia i-au cerut-o. Dacă domnul Victor Ponta întarzie pe malurile Bosforului să evite această presiune, cred ca greșeste. Premierul Ponta că iși dă sau nu demisia, trebuie sa facă față acestei presiuni”, (n.r. – intrebat daca Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia) a afirmat fostul președinte PNL,Crin Antonescu.

’’Nu am sub nicio formă intenția de a reveni în prim planul vieții politice. Faptul că în chestiunea pentru votul lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE eu am avut o poziție decentă, nu are nimic de-a face cu vreun plan sau vreo intenție de a mă întoarce în prim planul vieții politice. Mă gândesc că nu trebuie să spun acest lucru în fiecare zi.”, a mai zis fostul lider PNL.

Crin Antonescu: Nu am nici dorința și nici obligația de a da sfaturi

Victor Ponta, premierul României și președinte al PSD, este internat de peste 20 de zile într-un spital în Turcia, unde a fost operat la genunchi,în toata această perioadă, opoziția și președintele României, Klaus Iohannis i-au cerut demisia din funcția de prim-ministru, însă acesta a ignorat solicitarile acestora.

leave a reply