Corneliu Ștefan (PSD): ”Să nu lăsăm lăsăm campania electorală să ne îndepărteze de scopul pentru care am fost trimiși în CJD”

”Războiul” din Consiliul Județean, pare să fi întins la maxim si nervii și să fi testat la limită rezistența consilierilor. După faza declarațiilor belicoase, aruncate prin media de Adrian Țuțuianu pe de o parte, Vladu și Orban de cealaltă parte, apar și apelurile la rațiune, la calm, la echilibru. Unul dintre cei mai tineri consilieri județeni, social=democratul Cornel Ștefan, le cere colegilor săi să nu uite pentru ce au fost trimiși de electorat în forul deliberativ județean.

Într-o mesaj publicat pe facebook,, Ștefan îi îndeamnă pe colegii consilieri să aleagă calea dialogului, pentru a putea promova rectificarea bugetară propusă Consiliului.

”La capătul a două zile extrem de tensionate, aș dori să fac un apel către colegii mei consilieri, indiferent de formațiunea politică pe care o reprezintă: Să nu lăsăm campania electorală să ne îndepărteze de scopul pentru care suntem trimiși în Consiliul Județean. Chiar dacă cu toții slujim unui crez politic, pentru patru ani cât ține acest mandat, avem în primul rând o datorie administativă pe care am jurat să o respectăm. Am văzut în ultimele trei ședinte de consiliu desfășurate în mai puțin de 24 de ore: încrâncenare, orgolii, luptă pentru putere. O putere care nu înseamnă nimic dacă nu ne îndeplinim obligațiile către locuitorii județului. Ca membru al comisiei economice, fac un apel al toți colegii mei să găsească pe calea dialogului soluția pentru a adopta rectificarea bugetului propriu al CJD și alocarea de sume pentru echilibrarea bugetelor locale. Dacă vom pierde acești bani, orice explicații am da ar fi în zadar, indiferent pe ce poziție politică ne aflăm astăzi. Îmi doresc ca la negocierile politice ce vor avea loc vineri dimnineață să se discute administrație. Pentru politică vom avea destul timp.”

cornel

leave a reply