Corneliu Stefan, deputat PSD: “Am întâlnit aici oameni minunaţi, senini, încrezători în viitor”

Prezent, alături de ceilalți lideri PSD, la manifestațiile organizate cu ocazia sărbătoririi Nașterii Maicii Domnului, deputatul PSD Corneliu Ștefan, a declarat prin intermediul unui site de socializare că oamenii pe care i-a întâlnit sunt încrezători în viitor:

“Astăzi, am participat, la Târgoviște, alături de reprezentanţii municipiului, de autorităţile judeţene, de colegii parlamentari şi de locuitorii oraşului, la sărbătoarea cetăţii, care a culminat, după desfăşurarea procesiunii religioase, cu şedinţa festivă a Consiliului Local, desfăşurată la Curtea Domnească, în fosta Sală a Tronului, loc unde vibrează puternic istoria acestui neam.

Am fost alături şi de dâmboviţenii din Ocniţa, Brezoaele şi Cornăţelu, localităţii unde, de Sfânta Marie Mică, se desfăşoară târguri tradiţionale şi se organizează manifestări cultural-artistice. Am întâlnit aici oameni minunaţi, senini, încrezători în viitor, iubitori de ţară, buni creştini, gospodari care ştiu să cinstească cum se cuvine marile noastre sărbători.

Urez tuturor celor care şi-au aniversat astăzi ziua numelui un călduros şi sincer “La mulţi ani”! Să vă dea Dumnezeu tot binele din lume!”

leave a reply