Consiliul Local Municipal Targoviste a spus “NU” Bisericii

S-a intamplat vineri, unde sedinta din cadrul CLM Targoviste, a produs mai multe scantei. Cel mai disputat punct de pe ordinea de zi a fost “trecerea cu titlu gratuit din proprietatea municipiului Targoviste in proprietatea Parohiei Alba a bunului imobil – teren Catedrala Eroilor, situata in Bulevardul I.C. Bratianu”.

Surprinzator,  daca este sa ne luam dupa cate primeste, “cu titlu gratuit” ,BOR de la autoritatile statului, proiectul a fost respins. Cei mai aprigi contestatari au fost consilierii PSD Andrei Paunescu si Andrei Albu. Acestia s-au aratat revoltati asupra comportamentului avut de preotul paroh care slujeste la Catedrala, rememorand un moment petrecut acum cateva luni cand au fost dati afara din biserica si le-ar fi fost adresate cuvinte jignitoare.

De asemenea, consilierul PNL Alen Georgescu, s-a aratat revoltat asupra cererii Bisericii, reprosandu-le acestora ca nu platesc impozite, nu au case fiscalizate, iar toti banii le intra in buzunar, avand un profit de miliarde de lei la sfarsitul unui an.

Sursa video: voceadambovitei.ro

leave a reply