Consiliul Județean Dâmbovița a scos la licitație lucrările de reabilitare a drumului care leagă Runcu de Râu Alb. „Am promis modernizarea acestui tronson important pentru întreaga zonă și iată că s-a intrat în linie dreaptă” (Corneliu Ștefan, președintele CJD)

Îmbunătățirea infrastructurii de drumuri județene, prioritate și în acest an a administrației județene.

După ce ieri, 3 ianuarie 2022, au fost scoase la licitație proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a Drumului Județean Malu cu Flori- Pucheni, astăzi, 4 ianuarie 2022, Consiliul Județean Dâmbovița a scos la licitație lucrările de reabilitare a drumului care leagă Runcu de Râu Alb (DJ 712A), un proiect în valoare de 15,2 milioane lei care este finanțat prin Programul „Anghel Saligny”, dar și din fonduri proprii ale CJD.

Pe tronsonul cu lungimea de 2,1 km se vor realiza:

-terasamente;

-fundații;

-covoare asfaltice;

-șanțuri și rigole pe o lungime de 3,3 km.

„În a doua zi de lucru din 2023, am scos la licitație lucrările de reabilitare a drumului care leagă Runcu de Râu Alb. Am promis modernizarea acestui tronson important pentru întreaga zonă și iată că s-a intrat în linie dreaptă.

Așadar, proiectul „Reabilitare DJ 712A Runcu- Râu Alb”, are o valoare totală de 15.200.000 de lei, din care, prin „Anghel Saligny”, avem asigurată suma de aproximativ 9.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița urmând să contribuie cu diferența de 6.200.000 de lei. (…)

Pe lângă asigurarea unui drum modern între Runcu și Râu Alb, de acest drum se vor putea bucura și turiștii care vizitează una dintre cele mai frumoase zone ale județului nostru.

Dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii rutiere dâmbovițene reprezintă o prioritate a mandatului meu și a colegilor mei de la Consiliul Județean Dâmbovița, iar acest an, cu siguranță, va fi unul de referință pentru investițiile în drumurile din județ”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

leave a reply