Conducerea PSD Dâmbovița a reluat întâlnirile în teritoriu cu activul de partid și președinții organizațiilor locale. Moreni și Băleni, primele zone vizitate. Urmează Pucioasa, Voinești, Găești și Titu.

Ana Maria Popescu 05/05/2022 0
Conducerea PSD Dâmbovița a reluat întâlnirile în teritoriu cu activul de partid și președinții organizațiilor locale. Moreni și Băleni, primele zone vizitate. Urmează Pucioasa, Voinești, Găești și Titu.

Conducerea PSD Dâmbovița a reluat întâlnirile în teritoriu cu activul de partid și președinți de organizații locale, pentru a le transmite aleșilor locali, primari, viceprimari, consilieri locali, greu încercați în ultimii ani din cauza pandemiei de coronavirus, că se bucură de tot sprijinul formațiunii politice și a forului administrative județean pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a comunităților locale, dar și a celor politice, pentru că PSD rămâne în continuare cel mai puternic partid din județul Dâmbovița.

Primele zone vizitate astăzi de președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, de secretarul executiv, Cristian Stan, și de colegii lor din echipa de conducere a formațiunii politice dâmbovițene, au fost Moreni și Băleni.
Alături de deputați ai PSD Dâmbovița, de prefectul județului, conducerea Organizației Județene a discutat cu aleșii locali social-democrați despre lucrurile bine făcute în ultima perioadă, dar și care sunt planurile de viitor ale fiecărei localități în parte.

De asemenea s-a dat startul reconstrucției organizațiilor de tineret ale partidului, pentru că tinerii social democrați trebuie să redevină o forță, pentru că este nevoie de idei, energia și implicarea activă a acestora în partid.

„După doi ani de pandemie în care întâlnirile au fost imposibil de organizat, discuțiile față în față sunt mai mult decât binevenite.

Astfel de activități au rolul de a întări organizația județeană, dar, în același timp, sunt un bun prilej pentru a puncta realizările administrative ale fiecărui primar și consilier local social-democrat.

Sunt investiții în fiecare comună condusă de primarii #PSD, în sprijinul acestora venind parlamentarii, consilierii județeni și locali, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, a Prefecturii, dar și reprezentații #PSD #Dâmboviţa din ministere și agenții naționale”

Totodată, astăzi, am dat startul reconstrucției organizațiilor #TSD #Dâmbovița la nivelul întregului județ.

Tineretul social-democrat dâmbovițean va fi o forță, așa cum a fost întotdeauna!

Le mulțumesc tuturor pentru implicare! Datorită lor și muncii de #ECHIPĂ, PSD DÂMBOVIŢA este cel mai mare și important partid din județ.

Mâine, ne vedem la #Pucioasa și #Voinești, iar sâmbătă la #Găești și #Titu!”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Leave A Response »