Conducerea interimară a PC Dâmboviţa se bucură de încredere ministrului Daniel Constantin

Cu prilejul recentei vizite de lucru efectuate în judeţul Dâmboviţa, Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin şi-a făcut timp şi pentru a se pune la curent cu schimbările survenite în organizaţia judeţeană a PC, după desemnarea deputatului Georgică Dumitru în funcţia de preşedinte al conservatorilor dâmboviţeni. De această dată, în calitate de lider la nivel naţional al PC, Daniel Constantin s-a întâlnit cu membrii Biroului Executiv Judeţean interimar, exprimându-şi convingerea că aceştia vor aduce un plus de eficienţă în activitatea politică, pentru a atinge ţintele stabilite.

Unul dintre obiectivele principale la care s-a făcut referire în mod deosebit a fost creşterea şi mobilizarea organizaţiei în perspectiva alegerilor europarlamentare de anul viitor.

Într-o scurtă prezentare a noilor veniţi în BPJ, preşedintele Georgică Dumitru i-a prezentat ca fiind oameni realizaţi profesional, determinaţi să obţină rezultate notabile şi în plan politic.

Daniel Constantin şi-a afirmat sprijinul, atât pentru deputatul Georgică Dumitru, cât şi pentru echipa propusă, exprimându-şi totodată convingerea că noua formulă politică de la nivel judeţean va acţiona unitar, într-un efort comun şi în interesul partidului.

leave a reply