Concerte exceptionale cu ocazia Zilelor Municipiului Targoviste

Zilele orasului Targoviste Zilele orasului Targoviste

Cu aproximativ doua saptamani pana la inceperea manifestarilor cu ocazia Zilelor Cetatii Targoviste, Primaria si Consiliul Local Municipal Targoviste, va invita sa participati la manifestarile care vor avea loc.

Pe langa deja obisnuitul targ al mestesugarilor, vor avea loc intreceri de tenis si sah, expozitii de fotografie si pictura, spectacole de muzica si dansuri populare. De asemenea, conform declaratiilor primarului interimar al Municipiului Targoviste, Cristi Stan , vor avea loc si concerte ale unor artisti consacrati, precum Stefan Banica Jr sau Horia Brenciu.

“Lucram intens la un program amplu si variat, pentru toate varstele. Timp de o saptamana, in fiecare zi, vom avea actiuni de divertisment si ii invitam pe toti targovistenii si nu numai sa participe la toate manifestarile. Suntem in negocieri avansate cu Holograf, Stefan Banica Jr. si Horia Brenciu, dar si alte indragite trupe de muzica pop si rock, plus multe alte surprize, pentru ca targovistenii merita din plina sa sarbatoreasca fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti”, a marturisit Cristi Stan, primarul interimar al municipiului Targoviste.

Vom reveni in zilele urmatoare cu programul definitivat al Zilelor Municipiului Targoviste.

leave a reply