Concert „In memoriam Laura Stoica”, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, pe 8 octombrie, la Clubul Studenților din Târgoviște

Așa cum a obișnuit deja publicul, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, promovează valorile autentice și încearcă să mențină vie amintirea unor personalități care au scris istorie în domeniul artistic. Este și cazul iubitei interprete de muzică ușoară, Laura Stoica, târgovișteancă, personalitate multivalentă, a cărei voce s-a remarcat atât pe scenele din țară cât și din străinătate.

Astfel, pe data de 8 octombrie 2021, începând cu ora 18:00, la Clubul Studenților din Târgoviște va avea loc concertul „In memoriam Laura Stoica”.

Orchestra Simfonică „Muntenia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, dirijată de maestrul Daniel Jinga, alături de Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica, Julie Mayaya, trupele Zavera și Distinto ne vor reaminti de personalitatea uluitoare a Laurei, de frumusețea și autenticitatea ei, de artistul complet care a bucurat România, fie și pentru puțin timp.

Menționăm că accesul se va face doar pe baza invitației care poate fi ridicată de la secretariatul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, începând cu data de 5 octombrie, între orele 8:00-16:00.

Este permisă participarea la spectacole doar cu purtarea măștii de protecție, pentru persoanele care:

  1. sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  2. prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
  3. prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  4. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Persoanele sunt obligate să facă dovada vaccinării prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19. Este necesară și prezentarea unui act de identitate.

 

leave a reply