Comunitatea din Aninoasa, în doliu după accidentul de azi dimineață. Primarul Vlăduț Niculae, mesaj de condoleanțe

Ana Maria Popescu 10/06/2021 0
Comunitatea din Aninoasa, în doliu după accidentul de azi dimineață. Primarul Vlăduț Niculae, mesaj de condoleanțe

Comunitatea din Aninoasa, în doliu, după tragedia din această dimineață, în care microbuzul care transporta elevii către școală a fost implicat într-un accident cumplit în care și-au pierdut viața șoferul și însoțitorul copiilor.

Primarul comunei, Vlăduț Niculae, transmite condoleanțe familiilor îndoliate și dă asigurări că se vor face evaluări psihologice pentru copiii care se aflau în microbuz, puternic afectați emoțional după un asemenea șoc.

 

„O tragedie s-a abătut azi peste comunitatea noastră, microbuzul care transporta elevii către școală fiind implicat într-un grav accident! Cei 10 copii prezenți în mijlocul de transport sunt în afara oricărui pericol. Aceștia au fost transportați la spital pentru investigații, iar acum sunt acasă, alături de familiile lor. În perioada imediat următoare aceștia vor fi evaluați și vor primi consiliere psihologică, șocul emoțional fiind unul extrem de mare. Din nefericire, șoferul microbuzului și însoțitorul copiilor și-au pierdut viața în accident și gândurile noastre se îndreaptă către familiile îndurerate ale acestora. Colegul nostru, domnul Soare Gheorghe, un om în adevăratul sens al cuvântului, a asigurat copiii la urcarea în microbuz, punându-le centurile de siguranță, fapt care i-a și salvat, evitând o tragedie de proporții. Cu durere în suflet aflăm acum că acesta este printre îngeri, devenind îngerul păzitor al acestor elevi. Dumnezeu să îi odihnească!”, a transmis edilul comunei Aninoasa.

Leave A Response »