Ciprian Iacob a anunțat că nu va mai candida la Primăria Târgoviște

Avocatul Ciprian Iacob, candidat independent la Primăria Municipiului Târgoviște, a anunțat astăzi pe pagina sa de socializare că se retrage din această cursă. Vă reamintim ca acesta a avut de curând un accident de circulație, care, deși inițial s-a încheiat în condiții amiabile, a degenerat deoarece, ulterior persoanele aflate în autovehicolul accidentat au mers la spital acuzând dureri, lui Iacob fiindu-i întocmit dosar penal.

În postarea sa de pe respectiva rețea de socializare, Ciprian Iacob sugerează că partidele de pe scena politică dâmbovițeană au avut un amestec în situația creată. Mai jos regăsiți mesajul acestuia:

Mulțumiri

Doresc să mulțumesc din suflet celor 2.562 de târgovișteni care prin semnătura lor susțin candidatura mea ca independent la funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Vreau să mulțumesc celor 18 prieteni care m-au ajutat la strângerea cele 2.562 de semnături pentru candidatura mea ca independent.

Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat și m-au convins să îmi anunț candidatura, fie că au făcut-o pe Facebook sau în mod direct, pe stradă, în parc, la biserică sau la locul de muncă.

“Întâmplător sau nu” la două zile după interviul în care îmi anunțam oficial candidatura “m-am trezit” cu o tamponare ușoară și împreună cu celălalt participant în trafic am semnat documentele pentru înțelegerea amiabilă așa cum prevede legislația. După nici 3 ore de la semnarea documentelor au început să “apară durerile” șoferiței iar după alte câteva ore “au apărut durerile” pasagerului, copilul doamnei.

Fotografii erau prezenți la locul accidentului….

Stresul creat de prezența mea în cursa pentru postul de primar ca independent a pus activul de partid al psd-pnl-alde-unpr să caute și să găsească soluții neortodoxe pentru a încerca să mă compromită.
Cu suportul media local au încercat să mediatizeze drama tamponării dar nu i-a băgat nimeni în seamă mai ales că acest tip de “accident” a devenit o sursă de venit pentru “accidentat”.

M-am ales astfel cu dosar penal.
Atenție însă că oricărui conducător auto i se poate întâmpla, candidat sau nu!

După alte 2 zile de la “accident” autoturismului personal “cineva” a tăiat instalația de la sistemul de frânare! 
Mă pregăteau de al 2-lea accident.
Fotografii cu siguranță ar fi fost prezenți la locul accidentului….

Toate cele de mai sus și o serie de mesaje de “prietenie” dinspre politicieni m-au convins că membri de partid activ implicați în furtul banilor publici sunt dispuși la orice efort și/sau sacrificiu pentru a-și păstra accesul neîngrădit la bugetul local și/sau județean.
Corupția ucide și o poate face nu doar la București.

Pentru că familia este mai importantă decât orice pentru mine am luat decizia de a nu sacrifica siguranța și securitatea familiei mele în lupta cu frăția corupților locali psd-pnl-alde-unpr.

Nu voi candida la alegerile locale din 5 iunie.

Îmi cer scuze tuturor celor care au văzut în mine soluția pentru o viață mai bună în Târgoviște și sper că voi găsi înțelegere la fiecare dintre dumneavoastră.

Dumnezeu să ne ajute!

leave a reply