Chindia Târgoviște- UN NOU ÎNCEPUT! Noul staff al AFC Chindia, prezentat oficial astăzi târgoviștenilor și dâmbovițenilor. Andrei Cordoș – președinte executiv, Dragoș Militaru – antrenor principal, Renzo Rossi- director tehnic, Irinel Voicu- team manager, Eduard Stăncioiu- director sportiv, Lorin Petrescu– vicepreședinte. VIDEO

Chindia Târgoviște- UN NOU ÎNCEPUT!

Obiectivul principal este promovarea în Superligă, dar pentru acest lucru este nevoie de reorganizare, de formarea unei ECHIPE puternice, iar de acest lucru se ocupă în această perioadă noul staff al Chindiei Târgoviște : Andrei Cordoș – președinte executiv, Dragoș Militaru – antrenor principal (fost antrenor Unirea Dej), Renzo Rossi – director tehnic, Irinel Voicu – team manager, Eduard Stăncioiu – director sportiv, Lorin Petrescu – Vicepreședinte, staff prezentat astăzi de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și câțiva suporteri ai echipei.

Este o echipă de conducere foarte tânără, care are un obiectiv greu, dar toți cei care astăzi au ales să fie alături de Chindia sunt convinși că după ce se va termina perioada de reorganizare, situația va fi una foarte bună, lucrurile vor sta mult mai bine decât până acum și echipa de fotbal va avea u parcurs extraordinar și va reajunge acolo unde îi este locul: în Liga I.

Corneliu Ștefan, președinte CJD: „Așa cum v-am promis, atât eu cât și primarul municipiului, ne-am implicat personal în revitalizarea echipei Chindia Târgoviște, echipa fanion a județului Dâmbovița.

Știți foarte bine că în ultimul timp am avut foarte multe discuții cu oameni din fotbal și am dorit să aducem o echipă tânără, profesionistă, o echipă care, alături de noi, să-și asume obiectivul principal, acela de a promova anul viitor în Liga I. Locul Chindiei Târgoviște este în Liga I. (…) Vreau să fac un apel către toți dâmbovițenii: să fim alături de această echipă frumoasă pentru că obiectivul nostru îl vom îndeplini doar împreună”.

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște: „Astăzi începe o nouă etapă pentru Chindia Târgoviște. Este un început pe care, eu cred, îl așteptam cu toții, așteptam cu toții să avem o nouă echipă, să avem acea încredere de care avem nevoie pentru a ne atinge obiectivele și anume promovarea pe prima scenă fotbalistică a țării. Avem toate argumentele. Eu sunt foarte optimist din acest punct de vedere. De asemenea, atât administrația locală cât și cea județeană  mențin atașamentul, inclusiv cel financiar, față de echipă și cred că acest lucru este foarte important. (…) Dacă ne facem treaba cum trebuie, sunt convins că vom reuși să ne atingem obiectivul. Da, este o echipă tânără de conducere, mărturisesc că am avut foarte multe discuții în această perioadă și eu cred că de acum înainte lucrurile vor merge în direcția potrivită. Avem o bază sportivă foarte frumoasă la Târgoviște, sunt convins că și suporterii sunt alături de echipă și cred că la finalul sezonului următor Chindia va ocupa unul din primele locuri pentru a accede direct în Prima Ligă. Nu va fi ușor, va fi mult de muncă, dar, cred că prin implicare, seriozitate și cu dorință foarte mare de a ne atinge obiectivul, vom reuși.”

Andrei Cordoș, președinte executiv AFC Chindia Târgoviște: „Cred că despre acest nou proiect, care se află la început, s-a spus foarte multe lucruri… Ce pot să vă spun este că mă bucur să ajung în municipiul Târgoviște, în județul Dâmbovița, pentru a avea șansa de a dezvolta un proiect, practic, de la zero. Avem nevoie și suntem obligați să mergem înainte cu o reconstrucție. Îmi doresc ca împreună cu domnul vicepreședinte (n.n- Lorin Petrescu) să realizăm ceea ce ne propunem. (…) Rugăm suporterii să vină în continuare lângă echipă, avem avantajul că începem să jucăm acasă, ne vom creiona un lot, iar jucătorii  care vor veni vor trebui să demonstreze că vin cu sufletul la această echipă. Dragoș Militaru este un antrenor care nu acceptă decât implicare 100% și am mare încredere că pe parte sportivă vom avea toată susținerea și din partea lui Edi Stăncioiu și din partea lui Renzo Rossi pentru a ne îndeplini obiectivul.”

Dragoș Militaru, antrenor principal Chindia Târgoviște: „Mulțumesc celor care au avut încredere în mine și în ceea ce dânșii cred că pot să fac. Din punctul meu de vedere nu cred că este cel mai bun moment din ultimii 4 ani, din punct de vedere sportiv, al echipei, știu asta, cu toții știm, dar cred că în viața oricărei echipe există și momente de genul acesta și nu aș vrea ca cineva să se mai gândească la ceea ce a fost în trecut, ci la ce o să fie de acum înainte, pentru asta am fost adus aici… Pentru mine personal, este un mediu în care pot să-mi expun mult mai bine ideile pe care le am și să continui munca pe care am făcut-o în ultimii 3-4 ani, cred eu, foarte bine. Acesta este unul din motivele pentru care am ales să vin aici, pentru că este și un obiectiv și întotdeauna mi-am dorit lucruri mărețe și asta am încercat pe oriunde am fost… ”

leave a reply