Câștigătorii Turneului de baschet 3X3, desfășurat în cadrul „Zilelor Județului Dâmbovița”, premiați de Carmen Tocală, președinta Federației Române de Baschet.

Competițiile sportive, pentru toate vârstele și gusturile, au ocupat un rol important și în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilelor Județului Dâmbovița”! Au avut loc turnee de fotbal, tenis, baschet 3×3.

Sute de sportivi, unii profesioniști, alții amatori, s-au înscris la competițiile organizate de Consiliul Județean Dâmbovița, iar în ultima zi a „sărbătorii județului” a avut loc premierea câștigătorilor.

Numai la Turneul de baschet 3X3 s-au înscris 200 de tineri, fete și băieți din toată țara, iar la festivitatea de premiere au avut bucuria să primească diplomele și cupele de la președinta Federației Române de Baschet, Carmen Tocală.

„Felicitări tuturor echipelor! Toți participanții sunt câștigători, pentru că sportul înseamnă, în primul rând, sănătate,

Vă așteptăm și la a 3-a ediție a «Zilelor Județului Dâmbovița»”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

leave a reply