Capsator, extremă urgență: pe Țuțuianu îl lasă nervii!

Umblă vorbă prin târg că El Ciobandante Ot Malu cu Flori, stăpân peste boborul pesedist din Dâmbovița, a devenit cam nevricos și că s-a supărat ca văcarul pe sat pe tot ce mișcă: râul, ramul, funcționarul… Mai în glumă, mai în serios, angajații CJD se gândeau  să cumpere o baterie-două de rachete Patriot M2 (mâna a doua, cum s-ar spune), care să-i apere de ”armele” contondente cu care Țuțuianu aruncă la nervi.  După ce s-au sfătuit îndelung, au renunțat. Nu de alta, dar lor tot de la… ”baterii” li se trage – Țuțuianu nu bea vinul sec!

 Resemnați, oamenii au ajuns să vadă jumătatea plină a paharului – se crează premisele dezvoltării unui turism tematic, de nișă. Împătimiții UFO-logi și membrii Bisericii Scientologice se vor buluci să vadă minunea – pixuri, capsatoare și cam tot ce se găsește de obicei pe biroul unuia care se face că lucrează, zburând ca însuflețite de duhuri. Duhuri rele, cu siguranță, altfel obiectele în cauză n-ar interacționa dureros cu părți ale corpurilor celor care îndrăznesc să tulbure ”serenitatea” țuțuianului!

Gura lumii, slobodă: cică pe Țuțuianu l-au cam lăsat nervii de când a aflat că administrarea unui județ nu e așa de simplă ca datul din meliță în campania electorală. Așa că se poartă ca o virgină în prag de pensie. Calm, seren… AOLEU,  ATENȚIE LA CAPSATOR!

4 Comments

  • 🙂 bey, de ce photoshopaparatzi poza lu’ ţuţu de la malu cu … cu ce? 😉

  • NU este photshopata fotografia!

  • L-am votat pe domnu Țuțuianu, și îmi pare rău. Ne-a dezamăgit profund. Am început să regretăm pe dl. Florin. Asta e boala politicienilor români, cum ajung la putere, cum o iau razna

  • Ionela, sunt eu băiat salon, altfel ți-aș spune unde să ți-l bagi pe puțuianu, dacă l-ai votat! E un cretin, un oligofren cu suflet mic și creier cât o nucă.

leave a reply