Bombă în PDL: Florin Popescu pleacă la Mișcarea Populară?! (Surse)

După demisia Elenei Udrea din PDL și – lucru cert – înscrierea în PMP, democrat-liberalii mai au o problemă: Florin Popescu, deputat de Târgoviște și fost șef al PDL Dâmbovița, pare să se fi săturat să fie vânat în propriul partid și, fără a mai aștepta să fie exclus, s-a hotărât să se înscrie în partidul condus de Tomac.

Surse din PDL spun că Popescu nu a plecat mai devreme din PDL pentru că a așteptat ca Elena Udrea – dar și alte ”nume grele” – să facă pasul spre Mișcarea Populară, văzut ca partidul de suflet al președintelui Traian Băsescu, pentru a pune umărul la construcția unei forțe capabilă să umple golul pe dreapta eșicherului politic.

Deocamdată, nicio sursă oficială nu a confirmat înscrierea fostului președinte al PDL și al CJ Dâmbovița în PMP, știrea circulând ”pe surse”, însă nu trebuie să fii mare analist politic pentru a înțelege că PDL-ul condus de Blaga nu mai poate fi ”casă bună” pentru cei care au performat în trecut.

Vom reveni.

2 Comments

  • Halal surse, care sa nu stie ca Florin Popescu A FOST EXCLUS din PDL… :)))

    • Biroul Permanent al PDL a decis, la începutul lunii decembrie 2013, excluderea lui Florin Popescu din partid. Hotărârea trebuiea validată de Consiliu Naţional de Coordonare. Pana in acest moment, CNC al PDL nu s-a întrunit si nu a decis in legatura cu excluderea lui Popescu, asa incat acesta, cel putin formal, era membru al PDL. Pana astazi, cand a anuntat oficial inscrierea on PMP

leave a reply