Argeșan de 46 de ani, arestat pentru că a violat-o pe fiica de 14 ani a concubinei sale

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Ţiţeşti, județul Argeș este cercetat penal după ce a violat fata de 14 ani a concubinei sale, minora fiind însărcinată în şase săptămâni. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, suspectul a întreținut relații sexuale cu fetița de mai multe ori.

Primele cercetări arată că în timp ce femeia era la cumpărături în sat, suspectul a obligat fetiță să întrețină relații sexuale normale într-un coviltir. De altfel, medicii legiști au confirmat că minora a întreținut relații sexuale şi că este însărcinată în șase săptămâni.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de viol, incest și corupere sexuală. Procurorul de caz a dispus internarea acestuia în spital, în vederea expertizării psihiatrice.

 La ora transmiterii acestei știri, cercetările polițiștilor dâmbovițeni continuă, oamenii legii sesizând cazul și la protecția copilului,  care va începe o anchetă sociala în paralel cu ancheta penală.

leave a reply