Alege o carieră în domeniul economic! Au început înscrierile la Facultatea de Științe Economice a Universității „Valahia” din Târgoviște. Zeci de locuri disponibile fără taxă, la specializări economice, management și marketing

Ana Maria Popescu 08/07/2022 0
Alege o carieră în domeniul economic! Au început înscrierile la Facultatea de Științe Economice a Universității „Valahia” din Târgoviște. Zeci de locuri disponibile fără taxă, la specializări economice, management și marketing

Alege o cariera în domeniul economic! Alege Facultatea de Științe Economice Târgoviște! Alege Universitatea „Valahia” din Târgoviște!

Din 1 iulie și până pe 26 iulie 2022 la Facultatea de Științe Economice a Universității „Valahia” din Târgoviște se desfășoară sesiunea de admitere online din acest an, pe bază de concurs de dosar.

Și în acest an oferta educațională a Facultății de Științe Economice este una bogată și oferă viitorilor studenți o paletă largă de specializări economice.

Oferta Facultății, în regim buget sau taxă, cuprinde cinci specializări, de la Contabilitate și informatică gestiune, Economia comerțului, turismului și serviciilor, la Finanțe- Bănci, Management și Marketing, fiecare specializare având disponibil 25 locuri la fără taxă. De asemenea facultatea pune la dispoziția viitorilor studenți și o specializare în limba engleză, Business Administration, cu 25 de locuri la buget.

Oferta educațională cuprinde și cursuri la distanță pentru specializarea Management- ID, fiind disponibile 70 locuri cu taxă.

În ultimii ani, Facultatea de Științe Economice s-a aflat într-o continuă dezvoltare, conducerea instituției preocupându-se în permanență să ofere studenților nu numai acces la un învățământ de înaltă performanță, ci și condiții excelente de studiu. Astăzi, Facultatea de Științe Economice dispune de spații noi și de cele mai moderne tehnologii de studiu, iar în perioada de pandemie s-a adaptat rapid noilor cerințe și nevoi și a oferit studenților un învățământ online de calitate care le-a permis să performeze chiar și în aceste vremuri atipice.

Facultatea pune un accent deosebit pe susținerea inițiativei antreprenoriale și dobândirea de cunoștințe practice de către elevi, studenții având acces la numeroase programe, concursuri, proiecte și evenimente extra-curriculare, inclusiv evenimente și seminare online cu participarea a numeroși profesioniști din domeniul economic.

„Dacă îți dorești o carieră de economist, dacă vrei să devii antreprenor, dacă ți-ai propus să ajungi printre cei mai buni specialiști în domeniul economic, alege o universitate de stat, alege o facultate dinamică, cu un corp profesoral tânăr și dedicat lucrului cu studenții!”, a transmis decanul Facultății de Științe Economice din cadrul UVT, Conf. univ. dr. Cristina Ștefan.

ÎNSCRIEREA CANDIDAȚILOR SE REALIZEAZĂ PE PLATFORMA https://admitere.valahia.ro

Pentru completarea cererii de înscriere aveți nevoie de următoarele documente suport:

Cerere de înscriere pentru studii universitare de licență:

 • diploma de Bacalaureat sau diploma echivalentă
 • certificatul de naștere
 • act de identitate
 • certificatul de căsătorie (dacă este cazul)
 • adeverință medicală

Cerere de înscriere pentru studii universitare de master:

 • diploma de Bacalaureat sau diploma echivalentă;
 • diplomă de licență sau diploma echivalentă;
 • foaia matricolă sau, după caz, suplimentul la diploma de licență;
 • certificatul de naștere;
 • actul de identitate;
 • certificat de căsătorie;
 • adeverință medicală;

Aceste documente se vor fotografia sau scana și se vor introduce în aplicația de admitere la ETAPA ÎN CARE SE SPECIFICĂ NECESITATEA ÎNCĂRCĂRII LOR.

Pentru detalii suplimentare accesați site-ul Facultății de Științe Economice  https://economice.valahia.ro/  sau pe site-ul Universității „Valahia” https://admitere.valahia.ro/

Leave A Response »