Adolescent în vârstă de 16 ani găsit spânzurat într-o pădure din spatele casei

Dambovita1 21/02/2018 0

Miercuri dimineața, un adolescent în vârstă de 16 ani, din localitatea dâmboviţeană Teiş, a fost găsit spânzurat într-o pădure din spatele casei unde locuia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

″Cel în cauză a plecat de acasă aseară în jurul orei 21.00, văzând că nu se întoarce acasă, părinţii l-au căutat în localitate, la prieteni și în Târgovişte, dar nu l-au găsit. Au continuat căutările şi în jurul casei şi l-au găsit spânzurat într-o pădure din spatele casei.″⁣, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Adelina Torcică.

Familia nu știe dacă copilul avea probleme, iar la școală învăța bine. În cursul zilei de marti și-a scos bursa de 700 de lei, oferită de o societate pentru rezultatele la învățătură, dar la fel, nu se știe ce s-a întâmplat cu banii.

Conform sursei citate, din primele verificări efectuate de poliţişti nu a rezultat că băiatul ar fi avut probleme grave de sănătate care să îl fi împins la acest gest. Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor producerii incidentului.

 

 

 

 

Sursa: Agerpres

Leave A Response »