ACCIDENT !!! Copii rămaşi orfani în urma unui tragic accident rutier la Milcoiu!

Drama familiei Nicolaescu, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, a început în după-amiaza zilei de joi, 10 septembrie 2015, o zi neagră pe şoselele din Vâlcea.

ACCIDENT !!! Copii rămaşi orfani în urma unui tragic accident rutier la Milcoiu!Doi soţi, împreună cu cei doi copii ai lor, o fetiţă şi un băiat, se duceau spre casă. Erau într-o Dacie Logan şi circulau pe traseul Râmnicu Vâlcea – Piteşti, pe DN 7.

La un moment dat, la kilometrul 160+700, pe raza localităţii Milcoiu – judeţul Vâlcea, şoferul Mircea Nicolaescu – 37 de ani, din Piteşti, a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă la dreapta, el conducând cu viteză excesivă. Maşina a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit cu partea dreaptă de un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Din păcate, soţia şoferului şi mama celor doi copii, care se aflau pe bancheta din spate, a murit pe loc. Simona Elena Nicolaescu avea 36 de ani, iar cadrele medicale care au ajuns la faţa locului au încercat în zadar să o readucă la viaţă.

Cei doi copii au fost luaţi repede cu ambulanţele de acolo, să nu vadă cum mama lor se stinge din viaţă. Minorii, o fetiţă de 3 ani şi un băiat de 10 ani, erau conştienţi şi aveau răni uşoare. La spital, ei au întrebat tot timpul unde sunt părinţii lor, de ce nu sunt cu ei. Fetiţa plângea în hohote, iar băiatul încerca să o liniştească şi le spunea cadrelor medicale şi poliţiştilor care au mers cu ei că este surioara lui mai mică.

Cât îl priveşte pe tatăl celor doi copii, el a ajuns la spital în comă de gradul III-IV, iar seara a fost trimis de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

O adevărată dramă a familiei Nicolaescu, din Piteşti. Cei doi copii au rămas orfani de mamă, iar tatăl lor este într-o stare extrem de gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

leave a reply