A fost semnat contractul pentru elaborarea studiilor de Prefezabilitate și Fezabilitate necesare construcției Drumului Expres București -Târgoviște

Ana Maria Popescu 25/11/2021 0
A fost semnat contractul pentru elaborarea studiilor de Prefezabilitate și Fezabilitate necesare construcției Drumului Expres București -Târgoviște

Joi, 25.11.2021, C.N.A.I.R. S.A. a semnat contractul pentru Elaborarea Studiului de Prefezabilitate și a Studiului de Fezabilitate pentru „Drum Expres București-Târgoviște” cu ofertantul declarat câștigător, TPF INGINERIE S.R.L.

Valoarea contractului este de 11.515.926,40 lei fără TVA.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Durata contractului este de 25 luni de la Data de Începere a contractului, din care:

  • 2 luni: Studiu de Prefezabilitate;
  • 23 luni: Studiu de Fezabilitate (18 luni), Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru susținerea aplicației de finanțare și Asistență tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a Proiectării și Execuției Lucrărilor (4 luni), Raport financiar final (1 lună).

Prin elaborarea studiilor se va realiza conectarea cu sectorul de Autostradă de Centură a Municipiului București Nord și cu Drumul expres Găești-Târgoviște-Ploiești, asigurând conectivitatea Municipiului Târgoviște la rețeaua principală de transport.

„Veste bună pentru dâmbovițeni!

Proiectul promovat de mine încă de anul trecut, Drumul Expres București-Târgoviște, a intrat în faza studiilor de prefezabilitate și fezabilitate.
Astăzi, a fost desemnat câștigătorul care va elabora cele două studii în urma cărora se vor găsi cele mai bune soluții pentru a lega acest Drum Expres de Autostrada de Centură a Municipiului București Nord, dar și de Drumul Expres Găești-Târgoviște-Ploiești.
Un alt câștig foarte important este și faptul că, prin construirea Drumului Expres București-Târgoviște, Municipiul Târgoviște va avea acces la principala rețea de transport națională”, a anunțat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Leave A Response »