Gabriel Boriga: ”Proiectul este în termen”

Lucrările în zonele vizate de Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), cel mai ambițios proiect de dezvoltare urbană, în Târgoviște, în ultimele decenii, sunt în grafic! Cel puțin asta susține municipalitatea, care supraveghează îndeaproape evoluția lucrărilor.
„Se lucrează la capacitate maximă. Vremea ţine cu noi. Cred că nu vom avea nicio problemă în a întârzia aceste lucrări. Aşa cum vedeţi aici, se lucrează şi în spatele acestor blocuri, acolo unde deja au fost dezafectate garajele – sute de garaje. Se vor amenaja parcări moderne. Procedurile moderne şi normativele nu prevăd nicăieri că peste beton se toarnă asfalt. Nu există această modalitate tehnică de turnare a asfaltului peste beton – nu se face priză, se va măcina şi se va strica într-un termen foarte scurt. Se îndepărtează vechiul strat de beton, se balastează, se fac toate procedurile, după care se vine cu două straturi de asfalt, cu termen de garanţie de 5 ani. Fac, pe această cale, un apel la populaţia municipiului Târgovişte – acolo unde văd că se ia betonul vechi să nu-şi facă nicio grijă. Lucrările vor fi de calitate superioară şi vor avea o durată mult mai mare de garanţie şi se vor prezenta în condiţii impecabile. Proiectul este în termen”, a a declarat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.
Însoțit de viceprimarii Ion Țuțuianu și Ciprian Prisăcaru și de city managerul Gabriel Cioacă, Gabriel Boriga a inspectat, miercuri, lucrările din MXII. Șeful administrației municipale s-a arătat mulțumit de ritmul și de calitatea lucrărilor.

2 Comments

leave a reply