13 octombrie 2015. Fecioarele scapa de tensiunile in cuplu, iar Taurii ar putea primi o marire de salariu

Horoscop 2015 BALANTA – Semnati un contract, va-nscrieti la niste cursuri speciale, o sa se-ntample ceva pe care vi-l doreati si o sa incepeti o viata noua. E posibil sa obtineti niste bani in plus, ceva beneficii si sa reprezinte gradul de apreciere al sefilor.

Horoscop 2015 SCORPION – O sa luati o decizie cu privire la responsabilitatile din familie, de ce anume sa se ocupe fiecare si sa faceti impreuna niste achizitii. Se poate sa mai cunoasteti si alta lume la sindrofiile la care veti ajunge sau veti da de alti colegi de breasla.

Horoscop 2015 SAGETATOR – Poate-or sa va coopteze niste posibili parteneri de munca ca sa va petreceti o ora, doua, dupa programul de lucru ca sa colaborati la un proiect. Va invita cineva la o plimbare, la sfarsit de saptamana, poate e chiar un team building si-o sa descarcati acolo toate tensiunile.

Horoscop 2015 CAPRICORN – Sefii au ganduri mari cu voi si or sa va faca vreo oferta de promovare, de care s-ar putea sa fiti incantati – sa deveniti sefi de departament, directori sau macar adjuncti. E posibil sa va gasiti de lucru si sa aveti bani de-aici incolo sa va puteti cumpara o casa, o masina sau sa luati diverse pentru voi si ai vostri.

Horoscop 2015 VARSATOR – O sa luati un examen, o sa treceti cu bine de un interviu si veti putea obtine o legalizare, sa mergeti mai departe cu scoala, cu afacerile sau cu treburile personale. Poate va luati bilete de transport, de cazare, sa plecati la o aniversare in weekend pe cate undeva, in alt oras.

13 octombrie 2015. Fecioarele scapa de tensiunile in cuplu, iar Taurii ar putea primi o marire de salariu

Horoscop 2015 PESTI – Se poate sa incasati niste bani si s-aveti cu ce sa va faceti asigurare, sa deschideti un cont in banca si sa rezolvati unele aspecte legate de casa. O sa aflati care e cauza unei dureri si cum trebuie combatuta ca sa va vindecati dac-a produs ceva daune.

Horoscop 2015 BERBEC – Se poate sa bateti palma pentru o afacere care-o sa va ridice in sfera cariera si or sa se tot adune banii in cont, o sa fie o destindere in plan financiar. Poate avea loc o impacare cu cineva care a intrat in toti porii fiintei voastre si vreti sa fiti pentru totdeauna impreuna.

Horoscop 2015 TAUR – O sa-si aduca aminte de promisiunea pe care v-a facut-o un angajator sau vreun sponsor, un furnizor, e ceva care-o sa va fie de folos. Se poate sa luati un surplus salarial pentru orele de dupa program sau pentru c-ati dus o diploma, un atestat si veti fi platiti ca atare.

Horoscop 2015 GEMENI – O declaratie de dragoste, o cerere in casatorie, o veste nemaipomenita, c-o sa deveniti parinti, bunici, unchi, matusi, e ceva extraordinar. O sa reinnoiti un abonament la o sala de sport sau ca sa practicati un hobby sau ca sa calatoriti ori sa vedeti filme, spectacole.

Horoscop 2015 RAC – S-ar putea sa cheltuiti ceva bani ca sa mobilati casa ori sa redecorati interiorul sau ca sa faceti provizii pentru iarna, zacusca, legume, fructe puse la congelator. Poate-o sa le fiti cumva de ajutor unor persoane mai in varsta din familie, le duceti la doctor, la fizioterapie.

Horoscop 2015 LEU – O definitivare, puteti trece in alta clasa, alta grupa ori departament, vi se aproba in sfarsit o cerere pe care-ati depus-o pe la inceputul verii. E posibil sa ajungeti la o intelegere cu un frate, o sora cu care-aveati de impartit o casa, niste bunuri si treceti pe la notar.

Horoscop 2015 FECIOARA – Se poate rezolva, dupa lungi astepari o situatie scriptica si o sa treceti la urmatoarea etapa, sa deveniti propietari, titulari, sa capatati statutul dorit. Intalnire de suflet si o sa vorbiti deschis despre acele aspecte ale relatiei care mentin tensiuni in cuplu si voi vreti armonie.

leave a reply