Vlăduț Niculae, candidatul PSD la Primăria Aninoasa, cea mai potrivită persoană pentru transformarea comunei într-una cu adevărat europeană.

PSD Dâmbovița îl propune și susține pentru funcția de primar al comunei Aninoasa pe Vlăduț Niculae, un tânăr candidat licențiat în administrația publică, dar care vine cu o nouă viziune asupra a ceea ce înseamnă administrația locală și viața concetățenilor săi.

Tânărul social democrat Vlăduț Niculae și-a depus oficial candidatura pentru Primăria comunei Aninoasa, avându-i alături pe deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, Constantin Maricescu, care a condus o perioadă însemnată destinele localității, dar și o parte dintre candidații aflați pe lista pentru Consiliul Local al comunei.

În ceea ce privește oferta electorală, Vlăduț Niculae, alături de colegii de partid și echipa propusă pentru consiliul local, a structurat pentru comuna Aninoasa mai multe direcții în care este nevoie de dezvoltare: infrastructură și mobilitate; educație, cultură și sport; mediu, utilități și sănătate; administrație, servicii publice și capital uman.

„Comuna Aninoasa este a tuturor cetățenilor ei, este casa noastră și obiectivul meu vizează dezvoltarea unitară a satelor Viforâta (incluzând Valea Sasului), Săteni și Aninoasa.

Oferta electorală pe care am gândit-o alături de echipa propusa de PSD pentru Consiliul Local Aninoasa, este aplicată pe nevoile reale ale comunității și vizează obiective importante de dezvoltare precum: infrastructură și mobilitate; educație, cultură și sport; mediu, utilități și sănătate; administrație, servicii publice și capital uman.

Venim în fața dumneavoastră cu o echipă omogenă, cu oameni care fac parte din domenii socio-profesionale variate, care și-au demonstrat calitatea în funcțiile pe care le dețin și care vor contribui la creșterea calității vieții din comunitatea noastră!

Vă asigur că profilul candidaților noștri, care punctează profesii complementare necesare pentru realizarea tuturor proiectelor pe care ni le propunem, este garanția că toți aceia care ne susțin fac cea mai bună alegere, pentru viitorul comunei noastre.

Consider că e timpul noii generații în administrație și politică, de aceea am alături o echipă formată din oameni cu idei și viziune. Suntem pregătiți și hotărâți să ducem la bun sfârșit programele aflate în derulare și să inițiem noi proiecte menite să crească gradul de calitate a vieții în cele trei sate ale comunei noastre”, a declarat candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae.

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a transmis că Vlăduț Niculae are „capacitatea să ducă mai departe proiectele bune începute de echipa PSD de la conducerea primăriei, dar să și implementeze o nouă viziune asupra a ceea ce înseamnă administrația locală și viața concetățenilor săi”, subliniind că împreună cu echipa pe care o propune pentru Consiliul Local se bucură de susținerea și sprijinul său în toate proiectele benefice comunei Aninoasa.

Licența în administrație publică, alături de studiile la Facultatea de Drept și Științe Social-Politice, finalizate cu master în Administrație Publică Europeană, au fost valorificate de Vlăduț Niculae încă de la vârsta de 23 de ani, când a fost ales în Consiliul Local Aninoasa.

În perioada 2012-2020, a acumulat experiență în domeniul administrativ, desfășurându-și activitatea în cadrul Primăriei Aninoasa, succesiv, în poziția de administrator al Centrului de Zi, al Centrului Socio-Cultural, al Centrului de Informare și Promovare Turistică, apoi consilier în cancelaria Viceprimarului și Administrator Public al comunei, în prezent fiind consilier județean.

 

leave a reply