Viorel Moldovan, noul antrenor al Chindiei Târgoviște

Ana Maria Popescu 27/06/2018 0
Viorel Moldovan, noul antrenor al Chindiei Târgoviște

Fostul mare internațional, component al Generației de Aur, Viorel Moldovan, este noul antrenor al echipei de fotbal locale, Chindia Târgoviște. După ce a rata calificarea în prima ligă fotbalistică, atât antrenorul, Nicu Croitoru, cât și secundul, Sică Bârdeș, au plecat de pe banca tehnică a Chindiei, însă conducătorii Clubului nu au pierdut vremea și au reușit să-l convingă pe Viorel Moldovan să preia echipa târgovișteană. În cadrul unei conferințe de presă susținute la Primăria Târgoviște de către primarul Cristian Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu, vicepreședintele CJD, Alin Manole și președintele Chindiei, Marcel Ghergu, Viorel Moldovan a fost prezentat oficial ca fiind noul antrenor al echipei târgoviștene de fotbal și și-au exprimat speranța ca în viitor echipa să joace un fotbal de calitate și să obțină rezultate pe măsură.

Secundul lui Viorel Moldovan la Chindia va fi Francisc Dican, iar din vechea echipă nu va rămâne decât preparatorul fizic și antrenorul cu portarii.

„Fotbal Club Chindia este la un început de drum, cu o nouă conducere pe banca tehnică. În numele administrației locale vreau să urez succes noii echipe. Viorel Moldovan este unul dintre cele mai mari nume care a stat vreodată pe banca Chindiei, un jucător emblematic pentru fotbalul românesc, un jucător așa cum ne-am dori să avem și astăzi în echipa națională a României. Din păcate însă lucrul acesta nu se întâmplă” (Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște)

Alin Manole

„Ne bucurăm că avem astăzi la Târgoviște un antrenor de talia lui Viorel Moldovan. Este un nume cunoscut în lumea fotbalistică, un jucător al Generației de Aur, cu 70 de selecții în echipa națională, cu 25 de goluri marcate și un antrenor care a antrenat cluburi de tradiție în România și în Franța, la Auxerre” (Alin Manole, vicepreședinte CJD Dâmbovița)

Marcel Ghergu

„Credem că profesionalismul, experiența lui Viorel Moldovan ne vor duce spre ceea ce ne dorim cu toții, promovarea. Aș vrea însă să lămuresc un singur aspect legat de fosta conducere tehnică. Le mulțumesc pentru performanțele pe care le-au obținut, pentru rezultatele bune, pentru munca pe care au prestat-o aici, o  muncă de calitate și le urez succes în activitatea lor. Aș vrea să lămuresc aspectul plecării lor, a fost dorința domnului Nicu Croitoru. Joi mi-a dat răspunsul definitiv că nu mai dorește să mai continue cu echipa noastră” (Marcel Ghergu, președinte FC Chindia)

Viorel Moldovan

„Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în bunul mers al acestei echipe, Consiliul Local, Consiliul Județean… Mă bucur că vin la Târgoviște, un oraș cu tradiție în fotbalul românesc. Mulțumesc pentru încrederea acordată și sper să realizez tot ce ne-am propus aici. Am urmărit destul de atent parcursul echipei în sezonul precedent, o echipă interesantă, care practică un fotbal plăcut. M-a tentat să vin și să lucrez cu o echipă mixtă, cu jucători cu o anumită experiență, cât și cu jucători tineri. Echipa are potențial… Ce s-a realizat în sezonul trecut este deja de domeniul trecutului. Începe o nouă etapă și eu îmi doresc ca această echipă să practice un fotbal de calitate și eficient” (Viorel Moldovan, noul antrenor al Chindiei Târgoviște)

Leave A Response »